Wpis z mikrobloga

@DarkZizi: niepoczytalność to tylna furtka dla prominentnych bachorow. ten co molo w Sopocie jeździł tez niepoczytalny nawet włos mu z głowy nie spadł. Synek wiadomo kogo
  • Odpowiedz
@fabek Ale jak ja czy ty zwykły szaraki ukradnie cukierka w sklepie to odrazu z 5 lat nam grozi. Te prawo o kant wiadomo czego można sobie rozbić.
  • Odpowiedz
@DarkZizi: no więc wystarczyło, że gość by przyjął mandat i rozprawy by nie było żadnej... a jak nie uznajesz swojej winy to sprawę rozstrzyga sąd, nie wiem gdzie dla ciebie w takim założeniu jest państwo z kartonu.
  • Odpowiedz
@turok2016 Nie mam totalnie pomysłu nie wiem. Napewno nnie powinno się robic rozpraw sądowych których koszt jest niewspółmierny do tego o co toczy się rozprawa. Może dziadek powinien opróżnić kieszenie policjant z wcześniej zamontowaną kamerą oraz światkami.wyciaga mu 40 gr oddaje kasjerce i jest po temacie.
  • Odpowiedz
@DarkZizi: czyli zamiast sprawiedliwego sądu proponujesz aby władcą i sądem był policjant? xD i co to za kara? Jak gościa by nie złapali to by miał czysty zysk a tak jest tylko zero.
  • Odpowiedz
@turok2016 Nie, jestem typowym wykopkiem co ja mogę wiedzieć. Z czystej Ciekawości dlaczego tak bronisz tej procedury z cukierkiem. Albo z zabójcą Adamowicza nie sądzisz że te sytuację są absurdalne?
  • Odpowiedz