Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia moja refleksja od początku obecnego sezonu - Iga to odpowiedź na szowinistyczne zarzuty wobec programu, pierwszy raz dano dziewczynę konwencjonalnie dużo mniej atrakcyjną od partnera. Dotychczas były przypadki odwrotne - Anita i Adrian, Przemek i Martyna, Adam i Asia itd - przypadki gdzie była duża różnica powszechnie przyjętej atrakcyjności, w pozostałych parach uważam że atrakcyjność była na zbliżonym poziomie, a tak naprawdę wszyscy panowie byli bardzo przeciętni, tylko Łukasza można było uznać za przystojnego.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iwona-karolina: Ania i Grzesix - osobiście nie w moim typie ale według profesora on był najwyżej oceniany pod względem atrakcyjności twarzy, jak i sylwetki.

Nie zgodzę się też że Iga miała być od początku miała być nowym Przemkorożcem. To ona z Karolem miała być idealną parą, Maciej z Laurą 50/50 a Iza i Kamil dobrani pomimo tego co pozaznaczali w ankietach - stateczna babka lubiąca brunetów dostaje imprezowicza mieszkającego u
  • Odpowiedz
@Dewasta: fakt, Ania i Grzesix mogliby być uznani jako wyjątek od reguły, jednak Grzesix swa wzgledna atrakcyjnosc przyslonil sebixowa wiejska stylowa. Wg mnie jedyni faceci z wszystkich 5 edycji ktorych mozna by uznac za atrakcyjnych to Łukasz i Karol, reszta łysiaki z brzuszkiem lub o tyczkowatej posturze (moja subiektywna opinia).
  • Odpowiedz
@iwona-karolina: @Dewasta a ten od właścicielki szkoły językowej nie był przystojny? Nie wiem czy nie najprzystojniejszy ze wszystkich edycji. Dla wielbicielek "cukierkowej" urody wygra Łukasz . Adrian jak schudł to też jest ok. Karol moim zdaniem tuż za podium na 4 miejscu. Grzesix fujka, i ten kolczyk we brwi brr
  • Odpowiedz
@czarna_olewka: kurczę nie wydaję mi się, żebym lubila typ lukierkowy,ale jednak Łukasz mi podchodzi chyba najbardziej (jakby odjąć te tribale i pępowinę).
Ale mogłybyśmy się kolezankowac ,inne gusty więc nie wchodziłybysmy sobie w drogę
  • Odpowiedz
@Falochron77: @czarna_olewka: Ani Łukasz ani Marcin nie są w moim typie ale nie że względu na wygląd tylko sposób zachowania, który sprawiał że obydwu odbierałam jako mało męskich. U Łukasza to była bardzo widoczna nerwowość ruchów i wymowa z dość chaotyczną intonacją u Marcina zaś były to takie małe parsknięcia, dziwna mimika twarzy i lekko protekcjonalny ton wypowiedzi. Jeśli już jesteśmy przy facetach których czar pryska gdy się
  • Odpowiedz