słyszałem, że znowu dobre boty się pojawiły w #tibia można ich używać na wielu kontach, czy tylko 1 na kompie? (zmieniła się mocno struktura Tibii od wersji, w której miało nie być botów) da się dobrze przybocić, żeby były smocze monety? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Wycu91: chyba przedwczoraj jakiś koleś na nocnej powiedział że będzie botami mieszał w Mirko aż Białek tagi naprawi a jeśli nie naprawi to będzie mieszał w głównej, plusował 2k plusów w 5 minut. Dał nawet linka do discorda ale nie mam linka
@Wycu91: z ~8 lat temu miałem farmę botów, 20x ~250 ek przecież teraz nie ma po co bocić chyba? duże lvl robią kasę z jakichś bossów i innych eventów, a bocenie jest stratą czasu, przynajmniej tak mi się wydaje bo dawno nie grałem
@smway: w pewnym sensie tak, ale jeżeli możesz wciąż postawić kilka charów na MC żeby biegały i robiły te 500k/h profitu to zawsze na piwko i pizzę można dorobić ( ͡°͜ʖ͡°)
@WujekScooby: sprawdziłem tego cloudbota i tylko 1 klienta można odpalić niestety. jakby był jakiś bot gdzie można 5+ MC mieć to chętnie bym uruchomił farmę
Jak to jest. Na pewnej grupie pracy napisali ze w byle korpo po studiach mozna dostać 10k na rękę ale z tego co sie orientuje nikt z moich znajomych nie ma takiej wyplaty. O której korpo i jakie stanowiska chodzi?
można ich używać na wielu kontach, czy tylko 1 na kompie? (zmieniła się mocno struktura Tibii od wersji, w której miało nie być botów)
da się dobrze przybocić, żeby były smocze monety? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w dodatku przed chwilą było 500 i skakało
A wypok nie ogarnia. Ciekawe czy dowiemy się co się stało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
przecież teraz nie ma po co bocić chyba? duże lvl robią kasę z jakichś bossów i innych eventów, a bocenie jest stratą czasu, przynajmniej tak mi się wydaje bo dawno nie grałem
jakby był jakiś bot gdzie można 5+ MC mieć to chętnie bym uruchomił farmę