Wpis z mikrobloga

@Afrobiker: spoko, na sporej ilości przystanków tramwajowych (z autobusów praktycznie nie korzystałam to nie wiem) w Bydgoszczy, te daszki są tak małe, że jak pada to jedyne co jest suche to ta jedna ściana i to też nie zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 6
@herbatniczka ale wiecie że możecie zwolnić jak nie jesteście pewni? Czy może to ja jestem zjebem, żeby gdy jestem oślepiony przez słońce, latarnie lub inne auto to zwalniam aby się upewnić że nikogo nie ma?
  • Odpowiedz
oślepiony przez słońce, latarnie lub inne auto to zwalniam aby się upewnić że nikogo nie ma?

@dbanel: W teorii tak powinno być, w praktyce bym spod domu się nie ruszył bo nocą co chwila coś wali po oczach. Co tam nocą, ostatnio w dzień jechał za mną jakiś koleś takim typowym 30 letnim złomem i miał kutwa tak silne światła do jazdy dziennej (takie samodzielnie montowane), że jak spojrzałem we
  • Odpowiedz
@Khornishon: Odpowiedzialność zbiorowa na 99,5% populacji z powodu przewinień tej 0,5%? Stare, znałem, typowe dla homo sovieticusów. Za to, co te k---y z Agory zrobiły z przystankami w Warszawie powinien być trybunał stanu i kary po 15 lat.
  • Odpowiedz