Aktywne Wpisy

maly_atak_paniki +202
Ahh tak, te oczy po matce #harrypotter
źródło: 989cd6c2f6e6c9976814ffb2e75fe80.jpg
Pobierz
Meciek +8
I niech mi ktos powie ze amibilight nie robi roboty ! Wiem ze ludzie patrza na input lag, ale ja nigdy nie zauwazylem roznicy. To moj drugi telewizor philipsa i dopoki beda wychodzily z tym tylnym oswietleniem to bede je kupywal.
Moze ktos wie co akurat leci na ekranie ?( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ambilight #telewizor #xbox #ps5 #philips
Moze ktos wie co akurat leci na ekranie ?( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ambilight #telewizor #xbox #ps5 #philips
źródło: temp_file6637335084560731319
Pobierz

@xandra: co
Mam wrażenie, że mieszasz trochę fakty. Ludzie tutaj nie zachorowali od szczepionki. Po prostu złapali gdzieś wirusa już
@a2t1: Aha, czyli tak nagle bez powodu, tyle czasu nic im nie było i akurat po szczepionce złapali covida, i to 12 osób na raz, no cholernie wiarygodna wersja xD
- Jest coraz wiece przypadkow zachorowania po szczepieniu, bo jest coraz wiecej osob zaszczepionych
- Szczepieni beda chodzic w maskach
- Kazda maska chroni, ale jedne skuteczniej, a drugie mniej i nie mozna nakazac wszystkim kupic FFP3, bo nie ma ich nawet dla polowy mieszkancow.
W kazdej dziecinie jestes ulomem, a inne
No tak czasami bywa. Nigdy nie wiesz kiedy będziesz miała kontakt z wirusem. Poza tym, wszyscy mieszkają pod jednym dachem, więc wirus miał ułatwioną drogę z jednego do drugiego organizmu. Gdyby nagle, w tym samym czasie, zaczęli chorować ludzie, którzy byli zaszczepieni tego samego dnia, a mieszkają w różnych miejsach kraju,
szczepionka macie uchronić przed tym żebyś nie przeszła koronawirusa ciężko i nie powiększyła statystyk zgonów