Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

astin +105
Jakim cudem klub ze striptizem wykorzystuje płytę Rynku do rozłożenia dywanu i barierek zapraszających do klubu? xD
#wroclaw
#wroclaw
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Moze ktos wie co akurat leci na ekranie ?( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ambilight #telewizor #xbox #ps5 #philips
źródło: temp_file6637335084560731319
Pobierzźródło: IMG_6913
PobierzTo tylne doświetlanie zwiększa immersję, a gdy się doświadczy to trudno przejść na inną markę, bo chyba tylko jedna to oferuje na prawach patentu.
@Meciek: I ile taki amblight tego laga dodaje? Są jakieś testy? Budżetowy ekran LCD potrafi ponad 20ms dodać.
Ja się tak przyzwyczaiłem, że źle mi się cokolwiek ogląda bez tego
Przecież to nie tylko zwykłe światełka a rozszerzenie sceny
@Meciek: ty nie masz ambiligt tylko jakas p---------e na jakims telewizorze wielkosci znaczka pocztowego. Philips robi gowniane ambilight i to jeszcze bez dolnej ramki.. na filmie masz porządny ambilight z 96led/m, wysoką jasnością oraz rgbw. Bez opoznien bo obraz nie idzie przez syncboxa do tv tylko ze splittera do syncboxa i tam kończy swoj żywot. Tyle tylko ze sam ten ambilight