Aktywne Wpisy

MaszBaboTalerz +795

Polacy tak bali się że lewacka unia zaleje nas imigrantami, a tymczasem los ten zgotowali nam nasi polscy przedsiębiorcy którzy sprowadzili sobie darmowych niewolników żeby zarobić jeszcze więcej XD
#imigranci #antykapitalizm #polska #4konserwy #neuropa
#imigranci #antykapitalizm #polska #4konserwy #neuropa

@a2t1: Dobrze, zatem dlaczego zachorowali, skoro wcześniej byli zdrowi? I tutaj można być ekspertem od wszystkiego, co jakiś czas, takie miejsce xD
Maseczka głównie chroni innych przed Tobą.
Wirus unosi się głównie w mikrokropelkach cieczy a nie bez żadnej osłony.
Mam kolejny pomysł. Weź atrament i wylej na stół a drugi raz na stole połóż maseczkę i daj znać jakie są różnice (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Pamiętaj, że będąc zaszczepionym nadal można rozsiewać ten szit. Szczepionka to nie firewall przed SARS-CoV-2, który niszczy go zaraz po kontakcie z naszym ciałem. Ona chroni (z 90% skutecznoscią) przed zachorowaniem i poważnymi
@xandra: Ale co Ty w ogole piszesz, przeciez to nie ma sensu xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@xandra: nikt czegoś takiego nie zapewniał
Aczkolwiek dużo bardziej prawdopodobne jest, że osoba zaszczepiona miała kontakt z wirusem i uległa zakażeniu. Szczepionka, szczególnie krótko po podaniu nie zapewnie niewrażliwości, a jedynie skokowo zwiększa szanse na to, że twój organizm poradzi sobie z chorobą tak, że nikt nawet nie zauważy, że patogen odwiedził twoje ciało.
źródło: comment_16199000242FfYY8o4BEt2ieMWpBIGBD.jpg
Pobierz@xandra: są po prostu bezsensowne ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Detektywem to ty na pewno nie zostaniesz ¯\_(ツ)_/¯
@xandra: Tzn. uważasz, że samym tylko zaszczepieniem się można się zakazić koronawirusem?
W końcu ryzyko zachorowania na narkolepsję wzrosło o dokładnie 0,005 procenta - było wręcz marginalne i ciężkie do zauważenia w pierwszej chwili. Blisko 360 osób w całej europie otrzymało odszkodowania. Trzysta sześćdziesiąt osób na ponad 30 milionów.
https://www.mp.pl/szczepienia/specjalne/221171,narkolepsja-i-szczepienie-przeciwko-grypie-pandemicznej
Teraz powiedz mi, jaki był sens szczepienia na tę świńską grypę, czy to nie ta sama panika co obecnie?
Starsi i schorowani ludzie będą umierać czy z koronawirusem czy inną infekcją.