Aktywne Wpisy

saggitarius_a +78

Gienek-Kielbasa +301
Zabytki #gory
źródło: temp_file8265886640195741794
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file8265886640195741794
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: comment_1619699570Ftfh1LiyISLRLeOlc5Q5MU.jpg
PobierzZ wkurzonym wypopkiem z aspergerem lepiej nie zadzierać ( ͡º ͜ʖ͡º) Taka rada dla innych loszek stąd. Aż sie dziwię, że Pani od piątkowego picia tak się tu dzielnie trzyma bez dramy, stalku i grubego linczu
źródło: comment_1619714889CqCBrKWe8Obn8WI3CdB9ev.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_16197158576ioCiDtOQsjj5dSXJYMY8H.jpg
Pobierz@ProResHq: nie do końca, wiem, że były próby rozpracowania jej na pewnym forum autystów XD (nie chan)
po tej akcji spadła też Ulubiona(rak wykopu i poleciała zasłużenie) i SScherzo (czy jakoś tak, tej oberwało się za cere, j----i ją niemiłosiernie XD)
Komentarz usunięty przez autora
Dziewczynie od picia chyba brakuje wyobraźni i wiedzy, co potrafią uczynić tutejsi aspergerzy albo jest dobrze poukrywana i wie, że nie wystalkują. W co w sumie wątpię, bo pokazuje się tutaj często i trudno zadbać o ukrycie wszystkiego przed wypopkami.
Z trzy lata temu wstawiłam tutaj post ze zdjęciem i - o dziwo - obyło się bez hejtu, i krzywych akcji. Spróbowałam
@KiszeKapuste: Ta, ale wiem, że byli też stulejarze którzy dawali jej upominki na warszawskim wykopiwo pokroju bransoletek na kostke a ona to zakładała i robiła z tym zdjęcia. Trochę historii z tą atencjuszką z wykopiw znam, oj działo się działo xD