Wpis z mikrobloga

@SpiderCop: Akcja wykopgate to była cringówa i autyzmówa maks, i skłoniła mnie do nowego konta z niebieskim paskiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Z wkurzonym wypopkiem z aspergerem lepiej nie zadzierać ( ͡º ͜ʖ͡º) Taka rada dla innych loszek stąd. Aż sie dziwię, że Pani od piątkowego picia tak się tu dzielnie trzyma bez dramy, stalku i grubego linczu
  • Odpowiedz
Aż sie dziwię, że Pani od piątkowego picia tak się tu dzielnie trzyma bez dramy, stalku i grubego linczu

@ProResHq: nie do końca, wiem, że były próby rozpracowania jej na pewnym forum autystów XD (nie chan)

po tej akcji spadła też Ulubiona(rak wykopu i poleciała zasłużenie) i SScherzo (czy jakoś tak, tej oberwało się za cere, j----i ją niemiłosiernie XD)
  • Odpowiedz
@AusserKontrolle: Tak, te sytuacje z loszkami poniżej pamiętam.

Dziewczynie od picia chyba brakuje wyobraźni i wiedzy, co potrafią uczynić tutejsi aspergerzy albo jest dobrze poukrywana i wie, że nie wystalkują. W co w sumie wątpię, bo pokazuje się tutaj często i trudno zadbać o ukrycie wszystkiego przed wypopkami.

Z trzy lata temu wstawiłam tutaj post ze zdjęciem i - o dziwo - obyło się bez hejtu, i krzywych akcji. Spróbowałam
  • Odpowiedz
ulubiona to ta co wklejała codziennie swoje ohydne stopy? XD

@KiszeKapuste: Ta, ale wiem, że byli też stulejarze którzy dawali jej upominki na warszawskim wykopiwo pokroju bransoletek na kostke a ona to zakładała i robiła z tym zdjęcia. Trochę historii z tą atencjuszką z wykopiw znam, oj działo się działo xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@SpiderCop: pamiętam jak dobry miałem kontakt z Turqaską, ale nigdy nie zdecydowaliśmy się na wymianę danych. Doradzała mi w dość trudnych dla mnie na tamte czasy sprawach z dziewczyną i ogolem była chyba najlepsza różową z jaką spędzałem tu czas. Zaluje, że już takich osób tu nie ma.
  • Odpowiedz