Aktywne Wpisy

tojapaweu +147
Lista samochodów, którymi jedzie Janusz - niedzielny kierowca albo dziadek z refleksem slow-motion.
Ja zacznę:
#motoryzacja #samochody
Ja zacznę:
#motoryzacja #samochody
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Beszczebelny +368
Wyobrażacie sobie jak czuje się turysta nie z Polski w naszych sklepach? xDD
Przecież jak ja bym był gdzieś na jakieś Malcie czy gdziekolwiek i widział takie cenówki, potem przy kasie zupełnie nic się nie zgadza z tym co myslałem, że zapłacę to bym miał ten kraj za grubo pokręcony.
My ledwo ogarniamy o co chodzi w Żabce i Biedronce,a co dopiero ktoś z innego kraju xD
Powinna być JEDNA cena na
Przecież jak ja bym był gdzieś na jakieś Malcie czy gdziekolwiek i widział takie cenówki, potem przy kasie zupełnie nic się nie zgadza z tym co myslałem, że zapłacę to bym miał ten kraj za grubo pokręcony.
My ledwo ogarniamy o co chodzi w Żabce i Biedronce,a co dopiero ktoś z innego kraju xD
Powinna być JEDNA cena na
źródło: Screenshot 2025-10-29 at 14-27-51 cenówki w biedronce - Szukaj w Google
Pobierz

Przecież ten człowiek ma jakieś urojenia, jest tak zaślepiony nienawiścią do osób o przeciwnych poglądach, że będzie ich oskarżać nawet o głód w Mezopotamii 3 tysiące lat temu xD
Ile
@OpresjaWsteczna: przecież wiele organizacji skrajnie prawicowych też odwołuje się mocno do religii chrześcijańskiej- nie twierdzę, że prawidłowo. Ale tak świat islamu to co innego - w większości krajów nie ma poczucia narodowego itd jak w europie więc to religia jest po prostu używana jako tem wyznacznik ideologiczny na pierwszym miejscu. Są wyjątki typu Turcja gdzie najsilniejsze organizacje powiedzmy terrorystyczne typu
@kuna999: Stwierdził, że prawica dokonuje więcej zamachów (czyli ogólnie na całym świecie, bo nie me lokalizacji) i wrzucił statystykę z jakiejś części europy/usa pomijając najaktywniejsze regiony z których często ludzie emigrują do strefy Shengen.
To co należy liczyć to statystyki pokazujące różnicę procetową zamachów(i nie tylko zamachów a generalnie przestępstw) między ludnością lokalną z podziałem na rasy a napływową(z podziałem na grupy na przykład osobno liczyć emigrantów z Chin a osobno z Afryki).
Innymi
źródło: comment_1619524172GMhu572kj2aNCRcGS3YsX5.jpg
PobierzDam Ci jeden przykład który mocno odczułem na swojej skórze jak próbuje