Chyba ostatni tak skomplikowany prawie że symulator statku kosmicznego.
Był trudny, ale wynagradzała nam to gdy umiejętnie potrafiliśmy przetransferować energie z podsystemów statku tak aby przetrwać.
Potężne jednostki jak GTVA Collosus z którymi trzeba było się nauczyć walczyć przez niszczenie podsystemów lub poszczegółnych działek, lub przez oznaczanie celów
Zaś dźwięk namierzania i zbliżania się obcych rakiet skutecznie podbijało poziom adrenaliny wyczekując odpowiedniego momentu na wystrzelenie flar. #gry
@Rad-X: W sumie jedyna gra, w której walcząc pomiędzy Collosusem a tym statkiem przeciwnika (Nemezis?) czułem się jak mucha. A jednak (pomijając fabularnie ustalone zakończenia) dało się odczuć, że ma się wpływ na bitwę. Coś wspaniałego. Da się to jakoś ożywić na multi z najnowszymi systemami operacyjnymi? jest jakaś kontynuacja fanowska, mod? słyszałem o modzie battlestar gallactica, ale nie ściągałem.
Chyba ostatni tak skomplikowany prawie że symulator statku kosmicznego.
Był trudny, ale wynagradzała nam to gdy umiejętnie potrafiliśmy przetransferować energie z podsystemów statku tak aby przetrwać.
Potężne jednostki jak GTVA Collosus z którymi trzeba było się nauczyć walczyć przez niszczenie podsystemów lub poszczegółnych działek, lub przez oznaczanie celów
Zaś dźwięk namierzania i zbliżania się obcych rakiet skutecznie podbijało poziom adrenaliny wyczekując odpowiedniego momentu na wystrzelenie flar. #gry
źródło: comment_rUTaFOxDVigtS9gwsF6RJVcLpNdNTRUD.jpg
Pobierz