Wpis z mikrobloga

Od kobiet ciągle słyszę, że liczy się charakter, to jak się wysławiasz, jakie masz hobby, czy potrafisz być kulturalny, romantyczny, wrażliwy, wspierający, empatyczny, a wygląd to tylko dodatek

@centerario: to wszystko nieprawda choć może nawet w to wierzą jak mówią ale robią na odwrót akurat
  • Odpowiedz
@darek-jg: Sęk w tym, że ludzie często w sprawach relacji to jedno mówią, drugie myślą a trzecie robią.
Baba jest pragmatyczna przy tresurze beciaka, ale jak wchodzi prawdziwe pożądanie to emocje i instynkty biorą górę, więc baba nie będzie wiedzieć co robi i myśleć racjonalnie.
Sęk w tym, że faceci robią podobnie i mają większy popęd, oraz potrzebują uznania i uczucia bycia docenionym, więc taki beciak będzie łatwiutki do sterowania
  • Odpowiedz
@centerario:

Od małego byłem religijny, byłem ministrantem, lektorem, chodzę na pielgrzymki, byłem członkiem scholii, biorę udział we wszystkich religijnych i kulturalnych wydarzeniach, teatr to mój drugi dom. Kocham zwierzęta, jestem wolontariuszem w schronisku, moje serce jest wypełnione miłością i dobrocią. Świetnie się uczę, pochodzę z dobrego domu gdzie kobiety są traktowane z czcią i należytym szacunkiem. Zawsze wszystkim koleżankom w szkole nosiłem plecaki, pomagałem robić zadania, dawałem odpisywać.

A umiesz
  • Odpowiedz
@centerario: Od dziecka grasz na fortepianie? Teraz to trochę mało obecnie mój kolega, który ma duże powodzenie gra na perkusji, wiolonczeli, cymbałkach, flecie, organach, a na fortepianie to po tygodniu bootcampu grał symfonię Beethovena oraz jest dyrygentem w orkiestrze warzywnej. Byłeś chrześcijaninem? Niestety szkoda, że wybrałeś bycie chrześcijaninem, obecnie w trendzie jest wiara w Allaha oraz byt Brahmana, to przyciąga polskie kobiety. Kochasz zwięrzęta? Tutaj duży plus zwierzęta powinny być
  • Odpowiedz
kobiet ciągle słyszę, że liczy się charakter, t

@centerario: przecież to bzdury ¯\(ツ)/¯

Nikt inteligentny w to nie wierzy już od dawna.

Było już dziesiątki razy udowadnianie, że liczyć się w pierwszej kolejności wygląd. Jak kobieta ma już do wyboru kilku przystojniaków, to zapewne wtedy wybierze sobie tego najbardziej oczytanego i uzbrojonego w narzędzia Parkside, ale dla szarego robaka sam fakt przebicia się na orbitę, jest nierealny ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@centerario: Chłopie. Tak czytam. I powiem ci tyle. Kup sobie porządny pasek do spodni i porządny zegarek z Ali, taki co wygląda jak Roleks Podmarynarz. Jak masz dużo kasy to możesz zainwestować w Invictę złotą. W załączniku zdjęcie podsyłam
Marek_zloty - @centerario: Chłopie. Tak czytam. I powiem ci tyle. Kup sobie porządny ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@centerario: "gram na fortepianie, czytam i tworzę poezję, piszę wiersze, śpiewam, tańczę, kupuję kwiaty, gotuje, robię zakupy, sprzątam." bo ty nie kobity powinieneś szukać kolego ()
  • Odpowiedz