Aktywne Wpisy
mirkowyzwania +76
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
dariusz44 +1062
#bekazpisu #wybory #oswiadczenie
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
Gdzie ja napisałam, że cos z dziecka trzeba mieć? Chodzi Ci o komentarz, że jak wyrzucisz pieniądze, to nic z tego nie masz, a jak wydasz je na dziecko, to masz? Ziomek, obudź się xd nie chodziło mi o nie wiemnjakie korzyści, ale sam fakt że masz
Z punktu biologicznego marnujesz swoje zasoby na coś bezużytecznego.
Wychowanie dziecka to też jakiś etap w dorosłym życiu który może ciebie nauczyć wiele rzeczy a niektórym nawet daje nowy sens życia.
Po co inaczej żyć? Dla czego czy kogo jak nie masz potomstwa?
Ale mnie się rodzicielstwo sumarycznie podoba. I chciałbym, żeby moje dzieci miały lepiej, niż miałem ja
@m0rgi: Ale innym z kolei nie daje.
@m0rgi: Dla dowolnie innego powodu. To tylko kwestia wyboru, przekonań, filozofii życia.
Dzieci w przeciwieństwie do większości innych rzeczy nie przemijają gdyż zazwyczaj żyją dłużej od swych rodziców.
@m0rgi: chce zbudować największego Jezusa z muszelek.
@m0rgi: Większość rzeczy przemija wolniej niż dzieci. Choćby komórka na kartofle