Taguj tez xbox bo maja ten sam mechanizm tj od tego samego producenta. Ps ja od listopada mam i nic sie nie dzieje Ps 2 najnowsza aktualizacja niweluje drifty
@StinkyPoljakTheWorm: w moim przypadku najnowsza aktualizacja nic nie zmieniła i odesłałem go do sony na naprawę/wymianę. Jak mają wyeliminować problem kiepskich części aktualizacją?
@MamZespolTouretta: Normalnie. Moga skontrowac drift jakims trikiem w oprogramowaniu. Ten pad jest tak zaawansowany, ze pewnie byloby to mozliwe. Pewnie poszli na latwizne i tak zrobili, bo duza czesc osob potwierdza ustanie driftow. Byc moze to byl blad w oprogramowaniu i analog swirowal ( ͡°͜ʖ͡°) Nie wiadomo. Jezeli u was to nie podzialalo to analogi faktycznie musialy byc w strasznym stanie XD Reklamowac obserwowac.
@Ryszardzislaw: wiem, jest to jakiś plus, z drugiej strony odsyłać do naprawy/wymiany co kilka miesięcy jest problematyczne. Żeby korzystać z konsoli bezproblemowo zawsze trzeba mieć drugi sprawny pad
Byc moze to byl blad w oprogramowaniu i analog swirowal ( ͡°͜ʖ͡°)
@StinkyPoljakTheWorm: Stawiałbym na to, skoro można było to naprawić software-updatem + jakiś odsetek po prostu wadliwych egzemplarzy. Swoją drogą, zajebisty timing z wpisem: artykuł z lutego, kiedy gotowy jest już fix.
No to nieźle, statystycznie co pół roku będzie się psuł pad. Ciekawe czy można to łatwo samemu naprawiać.. albo wymienic na lepszy element
#ps5
Ps ja od listopada mam i nic sie nie dzieje
Ps 2 najnowsza aktualizacja niweluje drifty
Pewnie poszli na latwizne i tak zrobili, bo duza czesc osob potwierdza ustanie driftow. Byc moze to byl blad w oprogramowaniu i analog swirowal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiadomo. Jezeli u was to nie podzialalo to analogi faktycznie musialy byc w strasznym stanie XD
Reklamowac obserwowac.
@StinkyPoljakTheWorm: Stawiałbym na to, skoro można było to naprawić software-updatem + jakiś odsetek po prostu wadliwych egzemplarzy. Swoją drogą, zajebisty timing z wpisem: artykuł z lutego, kiedy gotowy jest już fix.
( ͡° ͜ʖ ͡°) klik klik forum ms