Aktywne Wpisy

Foxing +4
Biorąc pod uwagę, że chciałbym kupić samochód z automatem, i NIGDY nie wypożyczać / kupować takiego z manualem, czy prawko tylko na automat jest najsensowniejszym rozwiązaniem?
#samochody #prawojazdy #motoryzacja
#samochody #prawojazdy #motoryzacja
nkrupa +454
Do Limanowej przybyła z pomocą NATO.
Na pobliskim stawie już ulokowano Lotniskowiec.
Tadeusz Duda tym razem się nie wywinie.
#limanowa
Na pobliskim stawie już ulokowano Lotniskowiec.
Tadeusz Duda tym razem się nie wywinie.
#limanowa
źródło: Gur02CFWIAACbme
Pobierz

A jak jest zagorzalym katolikiem to z automatu kazde jego zdanie, kazdy osąd jest poddawany wątpliwości.
Kościół to jest dla mnie taki syf ktory zbiera do kupy wszystkie ludzkie ułomności i próżności.
#ateizm #katolicyzm
Cała nasza kultura mówi, że stereotypy są złe, a ludzi należy oceniać indywidualnie. A tutaj wjeżdża stereotyp cały na biało. Jacy my wszyscy zakłamani jesteśmy.
@neoklasyk
Ludzi trzeba traktować indywidualnie, aczkolwiek ateizm jest bardziej uzasadniony filozoficznie. Nie ma dowodów na istnienie "boga". A jeśliby istniał to skąd on się wziął i wracamy do punktu wyjścia. A jeśli przyjmiemy istnienie spontanicznego nieskończonego "boga" to równie dobrze możemy przyjąć istnienie spontanicznego nieskończonego Wszechświata.
Reasumując - próżna ocena ludzi i ułomne poczucie swojej wartości.
Mimo to, podstawa dalej pozostaje taka sama, czyli to co napisałem w na
Religie na całym świecie mają w sobie pierwiastek kary, niektórym ludziom w średniowieczu zresztą podobnie jak i teraz, niestety bez groźby
@zapach_bigosu: nie. To by było głupie. Poza tym nie jestem ateistą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zapach_bigosu: ja tak mam w stosunku do ludzi uprzedzonych do innych ¯_(ツ)_/¯