Aktywne Wpisy

Darknes17 +123
Chłop chciał sobie uszyć bluzę bo nigdzie idealnej dla siebie nie mógł znaleść, a teraz zmienia maszyny na przemysłowe, bo nie wyrabia z produkcją xD
Pięknie jest po 30latach znaleść swoje ikigai (。◕‿‿◕。)
#szycie #rekodzielo #chwalesie
Pięknie jest po 30latach znaleść swoje ikigai (。◕‿‿◕。)
#szycie #rekodzielo #chwalesie
źródło: temp_file5775170451476441091
Pobierz
kuba-rozpruwa +275
źródło: temp_file5990836188467347445
Pobierz

@microraptor: nic, bo połowę zmysłów ma wyłączoną a i tak by nie trafił w klawiature. O ile kompa już nie przehlal
Jeżeli ktoś chce robić sobie tak destrukcyjną rzecz to niech to robi, ale tak żeby nie wpływała na osoby trzecie.
Powinien być absolutny zakaz wpuszczania takich osób do środków komunikacji masowej.
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: To zaczną jeździć samochodami albo rowerami i w jednym i drugim przypadku może oberwać niewinna osoba.
@Reezu Ale ja jeżdżę tylko samochodem. Nie jechałem pociągiem z 5 lat, nie mówiąc już o autobusie.
I dlatego, że nie mam z tym bezpośredniej styczności to mam tego nie potępiać?
Dlaczego potępiasz holokaust? Przecież on cię nie dotyczył...
@Zabojcza_Rozowa: I jak z Tobą pisać, skoro Ty nawet nie masz argumentów, a jedyne co potrafisz zrobić to użyć argumentum ad personam?
To teraz ja też się tak pobawię. Pierwsze co robisz, gdy ktoś się z Tobą nie zgadza? Wyzywasz go. Umiesz uargumentować swoją rację? Nie umiesz. Masz problemy do wszystkich? Chyba Ty tutaj walisz żubry od rana, bo się
Komentarz usunięty przez autora