Wpis z mikrobloga

Ciekawe co by napisał ten pijak o tobie na Mirko

@microraptor: nic, bo połowę zmysłów ma wyłączoną a i tak by nie trafił w klawiature. O ile kompa już nie przehlal
  • Odpowiedz
Powinien być absolutny zakaz wpuszczania takich osób do środków komunikacji masowej.

@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: To zaczną jeździć samochodami albo rowerami i w jednym i drugim przypadku może oberwać niewinna osoba.
  • Odpowiedz
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: To zaczną jeździć samochodami albo rowerami i w jednym i drugim przypadku może oberwać niewinna osoba.

@Reezu Ale ja jeżdżę tylko samochodem. Nie jechałem pociągiem z 5 lat, nie mówiąc już o autobusie.

I dlatego, że nie mam z tym bezpośredniej styczności to mam tego nie potępiać?

Dlaczego potępiasz holokaust? Przecież on cię nie dotyczył...
  • Odpowiedz
XD idz sobie jebnij żubra, już po 9 xD

@Zabojcza_Rozowa: I jak z Tobą pisać, skoro Ty nawet nie masz argumentów, a jedyne co potrafisz zrobić to użyć argumentum ad personam?

To teraz ja też się tak pobawię. Pierwsze co robisz, gdy ktoś się z Tobą nie zgadza? Wyzywasz go. Umiesz uargumentować swoją rację? Nie umiesz. Masz problemy do wszystkich? Chyba Ty tutaj walisz żubry od rana, bo się
  • Odpowiedz
@Reezu: Nie wiem, to nie mój problem, mam to gdzis i nie jestem od rozwiązywania problemów jakiś alkusow. Po prostu niech nie utrudniają swoim smrodem życia innym i dla mnie mogą się sami wykańczać chlaniem i nawet lac pod siebie, byle nie zatruwali życia innym ludziom i tyle
  • Odpowiedz
@Zabojcza_Rozowa: Nikt ich tu nie broni, tylko każdy próbuje ci zwrócić uwagę, że problem w zbiorkomie jest z każdym od kogo j---e, a ty się uczepiłaś jak rzep gówna akurat alkusów. I jeszcze ludzi od takowych wyzywasz bo nie śmią się z tobą zgadzać XD widać, że masz grube kompleksy na tym pukcie, pewnie DDA.
  • Odpowiedz