Wpis z mikrobloga

@Obruni: Etam. Ja mam 1k usdt na COIN-M Futures na Binance i jak narazie to poza hodlowaniem antycznych coinów to to jest super wydajny sposób zarabiania. Dzisiaj shortowałem ETH od ATH na 10x lewarze, 300 usd wpadło z tego z palcem w dupie.
@rexdexpl: Przynajmniej wiem już, dlaczego na co dzień wyleszczam ludzi Twojego pokroju. Nie dość, że nie umiecie, nie dość, że nie macie kapitału, nie dość, że nie macie predyspozycji, to jeszcze nie potraficie uwierzyć prawdzie.
( ͡º ͜ʖ͡º)
@rexdexpl: Ależ niczego, ponad wdrukowane Polactwo gorszego sortu się po postaciach Twojego pokroju nie spodziewałem. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Tylko, jak wpłacam co miesiąc ze swojej firmy do budżetu równowartość Twoich rocznych pensji, to jakoś Cię w pobliżu do dokładki nie widać. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Właśnie dlatego jesteś tam, gdzie jesteś i dopóki nie wyzdrowiejesz, pozostaniesz tam na zawsze. ( ͡º
Śmieszny jesteś. Serio :)

Wpłacasz do budżetu równowartość mojej rocznej pensji dlatego siedzisz o 3 w nocy na wykopie :D :D No tak, każdy milioner biznesmen tak robi :)
@rexdexpl: Dokładnie tak, ale Twoja płytka wyobraźnia, nawet w zderzeniu z kimś takim tą okazję dla siebie nawykowo #!$%@?! ( ͡º ͜ʖ͡º)

Cieszę się, że poprawiłem ci nastrój. ( ͡º ͜ʖ͡º)