Aktywne Wpisy
Co sądzicie o takim trzypunktowym planie geopolitycznym dla Polski?
1. Nie wtrącamy się więcej do spraw UKR-RUS, zawieszamy pomoc militarną dla Ukrainy pozostawiając tylko pomoc humanitarną, pozostajemy w NATO ale jednocześnie powoli normalizujemy stosunki z Rosją, mamy przysłowiowe dwie pieczenie na jednym ogniu
2. Organizujemy w Warszawie szczyt NATO-Rosja-Chiny, którego będziemy gospodarzem, a na którym zostaną poczynione starania o zaprowadzenie pokoju na Starym Kontynencie i powolną normalizację stosunków
3. Oświadczamy na piśmie,
1. Nie wtrącamy się więcej do spraw UKR-RUS, zawieszamy pomoc militarną dla Ukrainy pozostawiając tylko pomoc humanitarną, pozostajemy w NATO ale jednocześnie powoli normalizujemy stosunki z Rosją, mamy przysłowiowe dwie pieczenie na jednym ogniu
2. Organizujemy w Warszawie szczyt NATO-Rosja-Chiny, którego będziemy gospodarzem, a na którym zostaną poczynione starania o zaprowadzenie pokoju na Starym Kontynencie i powolną normalizację stosunków
3. Oświadczamy na piśmie,
GlenGlen12 +87
Nic mnie tak nie bawi jak nazywanie pracą umysłową HRu, klepania arkuszy w Excelu w Korpo czy przekładania papierów z kąta w kąt w urzędach, dobrze wyszkolona małpa umiałaby to robić po 2 dniach wdrożenia.
Prawdziwa praca umysłowa to robota Inżyniera budowy, automatyka czy senior programisty, nie gównostanowisko za biurkiem.
#takaprawda #korposwiat #korpo #pracbaza #praca #pracait #programista15k
Prawdziwa praca umysłowa to robota Inżyniera budowy, automatyka czy senior programisty, nie gównostanowisko za biurkiem.
#takaprawda #korposwiat #korpo #pracbaza #praca #pracait #programista15k
Od dwóch lat prowadzę sklep zoologiczny w Szczecinie. Niedługo startuję ze sklepem internetowym, którym na pewno też się pochwalę. Prywatnie w domu mam dwa psy, kota i niebieskiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od niedawna zaczęłam kleić krótkie filmiki informacyjne na social media. Będą one dotyczyły treningu, żywienia, behawioru i ogólnie - ciekawostek, szczególnie psich, chociaż kocie tematy też będziemy zahaczać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli podoba Wam się content to zapraszam na tag #maniekzoo, bardzo by mnie też ucieszyły lajki na fanpeju.
Z góry dziękuję i biorę na klatę wszelkie uwagi - jestem samoukiem i to początkującym. Wiem że format filmu na yt niefortunny, ale nagrywany jest w pionie pod social media. Na youtuba musiałabym wszystko nagrywać osobno (・へ・)
#psy #koty, dla zasięgu #smiesznypiesek #smiesznekotki, nawet trochę było #pokazmorde ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przy uploadzie filmu nie ustawiaj opcji, że jest przeznaczony dla dzieci. Jak ustawisz, że nie jest to nie znaczy, że będzie miało ograniczenie - ograniczenie wiekowe możesz ustawić dopiero później.
Jak dajesz, że jest "przeznaczony dla dzieci" to to znaczy, nie to, że dzieci mogą go oglądać tylko, że jest specjalnie dla nich przez co YouTube wrzuca go do YouTube Kids, przez co film nie jest w ogóle promowany
Swoją drogą, strasznie głupio to jest sformułowane, nie spodziewałam się czegoś takiego
@strach_na_wroble Racja, też za pierwszym razem mnie to zastanowiło. A wystarczyłoby, żeby dodali słowo "głównie" przed "dla dzieci".