Aktywne Wpisy
alxnr 0
Burrata - o co chodzi z tym fenomenem?Jeszcze rok temu nie słyszało się o niej tyle a teraz co drugi kulinarny blog wrzuca ten ser. Skąd się wzięła ta nagła popularność?
#jedzenie #gotowanie #jedzzwykopem #gotujzwykopem
#jedzenie #gotowanie #jedzzwykopem #gotujzwykopem
POPPO +1
Ludzie
#4konserwy #bekazlewactwa #polityka
@ciachostko: piszesz o pisiorach
W ogóle spora część wykopu to treść polityczna z której nic nie wynika, prawaki napieprzają się z lewaków, lewaki z prawaków, a tymczasem PiS rządzi i ma się dobrze mimo iż trzeba go #!$%@?ć wspólnymi siłami :<. Ale
To nie w tym leży problem. To dobrze skonstruowane prawo powinno przewidywać mechanizmy działania państwa w dobie kryzysu, wiedzieli to już starożytni Rzymianie którzy na
@Antidotum119: Według wielu sondaży typowy wyborca konfy dobrze zarabia. Wg tego sondażu 19% zarabiających powyżej 7tyś głosuje na konfe.
https://natemat.pl/290619,wedlug-sondazu-typowy-wyborca-konfederacji-to-mlody-mezczyzna-z-pieniedzmi
@smacznyy: A ja nie chciałbym Polski, którą rządzą komuniści z lewicy.
Niestety nie mamy dobrych wzorców nawet. Polak to albo pan na włościach albo znękany chłop.
@dziecielinapala: Ja mam odwrotnie i trafiają mi się same lewary tępe.
( ͡° ʖ̯ ͡°) i wszystko przez to, że jesteśmy narodem zniewolonym i minie jeszcze kilka pokoleń zanim staniemy się normalni ( ͡° ʖ̯ ͡°)
na prawicy za to każdy jest katolikiem, taka ładna nazwa na zamordyzm. Mają problem z tym, że dorosły chłop albo dorosła baba ma
@ciachostko: Sorry, ale obecnie z pracą 14latkow to nie lewica ma problem a prawo pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A o islamie mam jeszcze gorsze zdanie niż o katolicyzmie.
Ja sam we własnych poglądach jestem bliżej republikańskiej, sekularnej prawicy jeżeli idzie o stosunek państwo-jednostka, rolę
No jest, to banda szurów i tu nasuwa sie teraz pytanie czy Ci ludzie tak serio, czy robią to tylko żeby też dopchać sie do koryta wykorzystując do tego mało rozgarniętych ludzi, bo raczej nikt z odrobiną rigczu nie zaglosuje na konfaswirów
----------------------------------------------------------
Polska potrzebuje diametralnej reformy. Całą gospodarkę trzeba naprawić, powsadzac tuskoa czy innych morawieckich do wiezienia za to co te #!$%@?
No bo co mi po tym (chociażby, przykład z brzegu), że nie będzie tej
@ciachostko: Tak, bo jesteśmy dobrymi ludźmi i mamy inne priorytety w życiu niż pieniądze.
@Defect: ale ja nie chcę aby moje pieniądze, które wypracowałem, szły na jakieś wyrównywanie przepaści bo niby dlaczego? komuś się nie chce i ja mam mu oddawać swoje pieniądze
nie no