Wpis z mikrobloga

Nazywa się to roaming like at home

@zeek: ty byles kiedys na wyciecze poza miastem? w lesie, gorach nie ma zasiegu bardzo czesto, a zwlaszcza jak jedzoesz na zachod. Ja w centrum miasta w de przez rok musialam placic 80eu mies za telekoma bo piwnicy nie bylo i cos tam nie mieli jak podlaczyc, inne sieci odrzucaly ta ulice z gory
  • Odpowiedz
  • 12
Kończę. Testowanie odłożone do weekendu. Znajdę jakieś dobre miejsce i przymocuje antenę na dachu lub gdzieś w okolicach. Podepnę swój router i zobaczę czy jest lepiej. Inni beta testerzy raportują, że prędkość i stabilność jest lepsza niż na stockowym routerze. Download mam średnio 240mbps. Upload dochodzi do 30, ale częściej jest w okolicach 10mbps. Ping w grach 40 do 60, ale grałem tylko kilka minut. W chwili obecnej raz na 10 minut
global - Kończę. Testowanie odłożone do weekendu. Znajdę jakieś dobre miejsce i przym...

źródło: comment_1618951251dv61sCi078RkyoOZe5FQG9.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Tzn slabo to zle slowo. Jest zajebiscie. 4k 60fps youtube smiga luks. Na starym laczu 1080p mialo scinki. Jesli bedzie stabilniejszy sygnal, bez scin to bedzie kosmos.
  • Odpowiedz
@Vittel: im chyba wysylasz dane o lokalizacji. chodzi zpaewne o to aby mogli sobie zbadać rozne rzeczy a nie uda sie to jak ludzie bedą skakać z miejsca na miejsce. docelowo zapewne antena bedzie mogla byc gdzie tylko chcesz wiec wyczieczka w góry z anteną jak najbardziej
  • Odpowiedz
8 lat walcze o lepszy internet. 30 metrow ode mnie sasiad ma kablowke Virgin 900mbit.

@global: ja bym się dogadał z sąsiadem i pociągnął do niego skrętkę XDDD

Ja czekam na światłowód u siebie, bo mogę mieć max 100/30 tak jak teraz, albo kablówkę, gdzie jest niby 300+, ale stabilność jest tego żadna i wolę już to co mam.
  • Odpowiedz