Aktywne Wpisy

annlupin +36
zaczął się tydzień grubego niedźwiedzia to trzeba coś zjeść a co uwas
źródło: annlupin20250413
Pobierz
ppooii 0
#gry #pcmasterrace #farcry #steam
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos

#pilkanozna
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie ma tam o co grać, ani nie zapisujesz się na kartach historii, ani nie spełniasz dziecięcych marzeń, ani nie spadasz, ani nie awansujesz. Po 2 latach każdemu znudzi się oglądanie po raz kolejny Barcy z Chelsea i nikt na to czekać nie będzie
@erni13: no jasne XDDD przeciez to takie proste byc lepszym niz prawie wszystkie inne topowe druzyny XDDD
ale liga mistrzów to już czysty prestiż XDDD co z tego że tam grają te same drużyny co w superlidze i trochę ogurasów
rozumiesz że wartość transferowa to suma wartości sportowej i PRZEDE WSZYSTKIM MARKETINGOWEJ zawodnika? Jak zamierzasz wymusić na klubach żeby płaciły mniej za zawodników? Jak wprowadzisz widełki to o zawodnika nie będą się
Zupełnie inna sprawa gdy zrobią to na mistrzostwach świata czy Europy.
Superliga to j----e Audi cup na sterydach XD
@kexus512: aha, czyli teraz mają brać hajs z powietrza żeby za 10 lat łaskawy pan Perez się do nich odezwał, albo nie.