Aktywne Wpisy
nie_odpisuj +5
Dajcie mi jakąś randomową (bardzo) dobrą radę. Obojętnie jaką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
xionc0586 +48
Czego by nie nagrali, to i tak nie przebiją oryginału Mojej i twojej nadziei gdzie już sama gitara robiła świetną robotę. Znając życie, to wyjdzie jakieś g---o w stylu innych współczesnych gniotów. Zwłaszcza jak się spojrzy na to towarzystwo vs. oryginał.
#powodz
#powodz
J---ć to. Muszę się napić.
#koronawirus #999 #ratownikmedyczny #wejsciesilowe
@ElCidX: Jak trenowałem to po zwykłej kilkudniowej infekcji powyżej gardła różnica w tętnie była znaczna przez kilka tygodni. Po covidzie dla rozwiania wątpliwości może zadzwoń do lekarza po EKG czy RTG.
#pdk
@ElCidX:
Miałam tak prawie miesiąc, za siebie mogę potwierdzić
@ElCidX: ja przez ponad 2 mce dochodzilem do siebie.
Tetno przy standardowym treningu jaki jest w moim zestawie zwykle oscylowal w okolicy 130.
Po covid lecialo na ponad 160, a i wysilek odczuwalem jako znacznie wiekszy.
Po 3
Wcale mi ich nie szkoda.
Wcześniej powodzie, później wirus.
Ale dalej nie daje im to do myślenia, że kara boska za głosowanie na PiS. Kara dla jeb$##$ komunistycznego pokolenia które rozje$$@& ten kraj.
@durielek2: Mialem jeszcze inny przypadek - wlasny. Obserwowalem swoja saturacje. Stopniowo spadala. Gdy spadko do 89 moj rozowy zadzwonil po 112. Dyspozytor stwierdzil ze mam sobie dzwonic do nocnej swiatecznej opieki medycznej i zrm nie zadysponowal. Jakis czas pozniej i tak musialem zadzwonic drugi raz na 112 bo stan sie pogarszal.
Komentarz usunięty przez autora
@maniac777: to prawda, natomiast wcale by mnie nie zdziwiło, gdyby do dyspozytorni 112 czy ogólnie do szpitali poszedł przykaz z góry zeby ludzi z saturacją powyżej 85% odsyłać z kwitkiem bo służba zdrowia nie daje rady.
Ryzykuje się życiem polaków bo służba zdrowia
@Korba112: świeżak?