Aktywne Wpisy

ewolucja_myszowatych +199
Sebastix +175
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

źródło: comment_1618852398Yp0vVfqG3ON818bgLv1pqk.jpg
PobierzSmutne też, że wiara w tym kraju to tradycja a jest polakom wpojone, że tradycja to coś najcenniejszego i że to ona trzyma nas w kupie i oni prawideł wiary nie porzucą na rzecz dobra swojego dziecka, czyjegoś dobra, zrozumienia, zdrowego rozsądku
Żyj i daj żyć innym, najlepiej tak sobie
Przecież to naturalne wyzywać za dzieciaka kogoś innego.
Wina rodziców, że nie uczą swoich dzieci takich rzeczy.
Powiem nawet tak, dzieci wierzących i niewierzących byli tak samo rąbnięci. I nawet nie ważne czy byli bogaci czy biedni. Jakoś w naturze mieli zakorzenioną „zaściankowość”.