Ponad miesiac temu jak kupywalem to nikt tego nie chcial i sie smiali a teraz tag #kryptowaluty z------y safemoon jak jest na gorce( ͡°͜ʖ͡°) jak kupic ASAP:p #safemoon
@supremin1: @miki4ever: Panowie o co chodzi z tym odłączeniem od pancake? Muszę spisać mój klucz na kartkę bo mam w notatce w telefonie ale w zmienionej kolejności która tylko ja znam xD Ale po co kusić los..
@supremin1: Właśnie pytam kogoś kto się nie zna, bo ci co się znają to bardzo analizują, a ja liczę na czyjaś intuicję. Wtedy poczytam o walucie i sam zdecyduje czy ryzykować
@supremin1: A to niebezpieczne jest trzymać to połączone? Tak na wszelki wypadek czy jakieś konkretne przypadki? Odłączę ale lubię wiedzieć czemu ( ͡°͜ʖ͡°)
W ostatnim kwartale wdrożyłem Microsoft Copilot dla 4000 pracowników. 30 dolarów miesięcznie za stanowisko. 1,4 miliona dolarów rocznie. Nazwałem to „transformacją cyfrową”. Zarządowi spodobało się to określenie. Zatwierdzili je w ciągu jedenastu minut.
#safemoon
No, ale tak to działa, poza tym pamiętaj, ze jak my będziemy to dalej trzymać, to reszta już dawno posprzedaje ze śmiesznym zyskiem.