Wpis z mikrobloga

@RitmoXL: Świat nie jest czarno-biały, gnębienie nigdy nie jest też oczywiste zły opracwa - dobra ofiara. Często gnębieni to toksyczni ludzie którzy zachowują sie absolutnie koszmarnie i grupa ich ostracyzuje. W szkole pamietam ze byly niewinne ofiary i winne zjeby które zaczepialy, prowokowaly a potem byl placz ze ktos im odwinal. Typ mowil ze ktos rzucil w niego cyrklem no szkoda tylko ze nie wspomnial jak sam wczesniej nim rzucal
  • Odpowiedz
ułom

@Pitaq: nie bądź dla siebie aż tak krytyczny. No owszem, brakuje Ci empatii i trochę wiedzy, ale to jest do ogarnięcia na pewno. Trzymam kciuki.

To, że czegoś nie rozumiesz (bo brakuje Ci wiedzy), nie oznacza, że jest to jakąś chorobą psychiczną czy upośledzeniem.
  • Odpowiedz
  • 2
@KrzLis oho aleś mi pocisnął, aż mi w pięty poszło, o przepraszam a może powinnem napisać "pocisnoł" skoro nie rozumiem czym jest to co się teraz wyprawia by być w modzie... Sorry nie jestem na siłę tolerancyjny, kiedyś ktoś rodził się w ciele kobiety mężczyzną to był to transwestyta a nie jakaś liczba nie binarna, i co teraz w języku polskim będą zaimki onoł i inne temu podobne? Już jest "ono"
  • Odpowiedz
Co by nie myśleć o tych ludziach to sposób ich traktowania przez społeczeństwo jest straszny.

@RitmoXL: zeby sie zaraz nie skonczylo jak z LU ze Stop Bzdurom i slynnym tramwajem, gdzie okazalo sie to klamstwem wyssanym z palca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz