@Marvel7: Nie, nie jest to smutne. To jest Marketing i nakłady na promocję. To jest szata graficzna i świadome korzystanie z narzędzi by przyciągnąć klienta. To jest wybranie pośrednika, który gwarantuje bezpieczeństwo i zaufanie oraz jest liderem w branży o gigantycznych zasięgach.
@Marvel7: odchodząc od tematu to widzę, że przez zbiórki internetowe ceny zabiegów za granicą poszły do góry ostro. Niedługo za operację "innowatorską" w Meksyku będzie trzeba płacić 20 mln.
@Marvel7: Najstraszniejsze w tym nie jest to o czym piszesz, ale to, że ludzie w------i 7 melonów pewnie w jakieś czary szamanów i innowacyjne metody, to jak się trzepie kasę na tragediach ludzkich to jest niepojęte.
@Branco_Amigo Coś o tym wiem. Zgodzę się że rozgłos jest ważny. Ale bawi mnie jak ludzie mówią Julka taka biedna bo sama po pijaku wibila sobie zęby i teraz spermiarze wpłacajcie bo muszę mieć ząbki dla czadów
@Marvel7: Najbardziej wk*rwiają mnie zbiórki julek "na marzenia". Nie ruszy taka cipska swojego do pracy, ale chętnie zabierze je na egzotyczne wakacje i wystawi egzotycznym czadom. W mig uzbierają pełną kwotę.
@Janusz_z_Rivii: Jakie wnioski mogę wyciągnąć z dwóch pojedynczych zrzutek dx? Wydaję mi się, że o sukcesie jakiejś zrzutki decyduje popularność i nagłaśnianie, a nie płeć.
@sraniewbanienasniadanie: szkoda, że nikt nie odkupuje starych zbiórek na "leczenie w USA/Szwajcarii/Norwegii" i nie sprawdza czy wydanie tylu milionów odniosło w ogóle jakikolwiek skutek.
Nie, to nie jest przykre. Julka ma za sobą mnóstwo przyjaciół, a jak chcesz pokozaczyć, to mogę Cie ustawić na rozmowę z Jej mamą, bo znam je osobiście. Przykre jest to, że jesteś palantem który dostaje plusy.
Trafiło i na mnie: będąc ostatnio na morzem trafiłem na obsługę z GEN Z. Ja- poproszę gofra z cukrem pudrem. GenZ pozbawionym życia głosem- nie ma Ja- czyli nie ma gofrów, dobra to coś innego GenZ- są Ja-są gofry? GenZ-tak
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
@Clefairy: w 99% nie odnosi więc nie ma się czym chwalić.