Aktywne Wpisy
iforgotmypass_ +394
Bawi mnie że ludzie / rząd / urzędy cisną po #programista15k którzy przechodzą na b2b, a wszyscy zapominają o majstrach co wszystko biorą w gotówie do łapy i c--j, nie zapłacą żadnego podatku xD
#polska #podatki
#polska #podatki
lunaexoriens +9
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
Dziewczynę z mojej wioski zżera rak wątroby. Chemioterapia nie zadziałała i w tym momencie Ania jest pod opieką jakiejś kliniki. Nie znam jej osobiście, ale jej siostra walczy jak może zbierając pieniądze na FB i forach. Poniżej jej wiadomość z facebooka.
Kto może niech wpłaci na zrzutkę.. Serce się kraje jak widać jak dziewczyna się zmieniła pod wpływem choroby...
link do zrzutki
#rak #nowotwory #smutnazaba #feels
@jalop: Rezonans robisz bez żadnego skierowania (moja różowa robiła dwa w tym roku), a RTG robisz prywatnie ze skierowaniem od lekarza z tej samej placówki po prywatnej wizycie i tyle.
Ale rtg to max 2x w roku. Rezonans tez. Bez konkretnych przyczyn chorobowych oczywiscie.
@jalop: nie generalizuj. Np rezonans stawów skroniowo-żuchwowych zrobisz bez skierowania
Czy jej rodzina ją głodzi?
Komentarz usunięty przez autora
@Slimshader: tak? to jak wygląda na tym bardzo wysokim poziomie statystyka stosowania terapii immunoonkologicznych?
Skoro miałeś zdiagnozowanego chłoniaka Hodgkina (nie Hodkina), to czemu po tygodniu dostałeś chemię, która jest metodą nieco prymitywną, w porównaniu do refundowanej przez NFZ metody immunoterapeutycznej?