Aktywne Wpisy
SynMichaua +586
Chyba ich suty drą... To ja się ubezpieczam, kupiłem dom wcześniej sprawdzając mapy powodziowe i wszystkie inne możliwe.
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
SzczotkaMiedziana +663
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Dziewczynę z mojej wioski zżera rak wątroby. Chemioterapia nie zadziałała i w tym momencie Ania jest pod opieką jakiejś kliniki. Nie znam jej osobiście, ale jej siostra walczy jak może zbierając pieniądze na FB i forach. Poniżej jej wiadomość z facebooka.
Kto może niech wpłaci na zrzutkę.. Serce się kraje jak widać jak dziewczyna się zmieniła pod wpływem choroby...
link do zrzutki
#rak #nowotwory #smutnazaba #feels
Szkoda kasy. 4 stadium to jak wyrok.
@krzaqx: nie chcę być cyniczny ale raczej pod wpływem leczenia bo można to zrobić lepiej niż u co niektórych konowałów
Onkologia w polsce dziala na bardzo wysokim poziomie - prywatna klinika nie posiada lepszych sprzetow i metod
Jezeli mowia o czyms nowym to znaczy znachorskim. Jakies bzdurne wlewy, b---y witsminowe czy inne ozonowanie chelowanie itp
Prywatnie to mozna isc zbadac krew. Zroboc rtg rezonans i inne proste badania, czy
@Slimshader: i to nie ze względu na jakość badań czy zabiegów.
Tylko ze względu na terminy na NFZ
Chociaz jakosc sprzetu w takiej diagnostyce podstawowej czasami jest lepsza niz w malych oddzialach na nfz.
Jak na kwote jaka placimy to mamy dostep do wszystkiego.
Z zycia wziete - czytaj ja:
@n_____S: tak, oczywiście. Tu już abstrahując - zdajesz sobie sprawę, że niektórzy potrafią nawet zrobić komuś zabieg inny niż był umówiony, żeby ukryć błędy poprzednika, "kolegi"? Ciągle się zastanawiam czy wrzucać taki przypadek na wykop, bo się może zrobić niezła gównoburza
@krzaqx
Wlewy dozylne to akurat działają, nie bez powodu są zbanowane w sportach przez agencje antydopingowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie zgodzę się, że 4 stadium to wyrok bo zależy to od typu nowotworu, a niektóre mimo wysokiego zaawansowania mają przynajmniej kilkadziesiąt procent szans na wyleczenie.
Komentarz usunięty przez autora