Wpis z mikrobloga

Jak zbudować bliską przyjacielską relacje z inną kobietą? Tak naturalnie, to nigdy nie wychodziło i więź koleżeństwa wygasała, może coś robie nie tak, ale i tak staram się wszystko dokładnie analizować. Bardzo chciałabym mieć przyjaciółkę, taka prawdziwą (,)
#przyjazn
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Jakotako111: chyba nie ma recepty na taką relację. Wg mnie to musi przyjść naturalnie. Wśród dużej ilości bliskich znajomych mam dwie takie osoby, które nazywam przyjaciółmi. Znamy się po 15-17 lat+ (za rok będę miał 30), wiele razem przeszliśmy i w tej relacji nie ma żadnego udawania, koloryzowania, fałszu. Zawsze uważałem, że mam duży fart, bo bardzo wiele osób ma podobny problem do twojego. Moja chyba jedyna rada, to taka
  • Odpowiedz
@jonathanfist: > > pamiętaj że Twoja kobieta / facet też może być, a chyba nawet powinna być twoim najlepszym przyjacielem
To już wiem, też tak polecam :)
Jednak przyjaźń ze strony kogoś, kto nie jest miłością twojego życia i rozmawianie o "kobiecych punktach widzenia" z drugą osobą mi się bardzo marzy. Większość ludzi zaczyna swoje przyjaźnie gdzieś w liceum, albo i wcześniej. Przez co są długie i trwałe. Ja mam
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Jakotako111: nie zaprzeczę. Często nasze rozmowy schodzą na tory obsmarowywania naszych kobiet/dziewczyn z którymi się spotykamy :D
Kurczę, życzę Ci żebys kogoś takiego poznała. Nie uważam żeby było za późno. Na każdym etapie życia poznajemy nowych ludzi, a wydajesz się kontaktową osobą i myślę, że dasz sobie radę ;)
  • Odpowiedz