Aktywne Wpisy
betonoweczolo +323
#wojna #ukraina
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
se_mallo +374
albo na liście poszukiwanych listem gończym za malwersacje finansowe xd #frajerzyzmlm
https://www.zycierodzina.pl/akcja-kochajcie-mnie-mamo-i-tato-manipulacja-srodowisk-lgbt/, mirror
#bekazprawakow #bekazkatoli #lgbt #godek #neuropa #fundacjazycieirodzina
od katolickiego miłosierdzia, miłości i pomocy wybaw nas panie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja #!$%@?( ಠ_ಠ)
Ta, chyba do całkowitego zniszczenia relacji między dzieckiem, a rodzicami i ostracyzmu. A potem do tego, że wyrzekają się własnego dziecka w imię religijnych bzdur. Chrońmy swoje rodziny przed kają godek i instytucjami religijnymi ( ಠ_ಠ)
A co robić jeśli tego stanu rzeczy się nie da zmienić? Od razu do śmietnika czy systemowe prześladowanko aż do samobójstwa? Jeśli ktoś woli wierzyć w banialuki o zmianie orientacji zamiast zaakceptować swoje dziecko, to jest po prostu gnida bez kręgosłupa i nie powinien pouczać nikogo w kwestii wychowywania dzieci. Kochać tez trzeba umieć, ale nie da się kochać własnych dzieci nie biorąc za nie odpowiedzialności.