Aktywne Wpisy
Angmac +186
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +94
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
https://www.zycierodzina.pl/akcja-kochajcie-mnie-mamo-i-tato-manipulacja-srodowisk-lgbt/, mirror
#bekazprawakow #bekazkatoli #lgbt #godek #neuropa #fundacjazycieirodzina
@Kjedne: Czyli co polskie katole wybierają sobie ze starego testamentu co im pasuje a co im nie pasuje? xD
@Flypho: Katechizm Kościoła Katolickiego przyjdzie Ci z odpowiedzią:
Wstyd byłoby mi się przyznać ze wychowuje dzieci w oparciu o porady starych dziadków z Watykanu ( ͡° ʖ̯ ͡°) .
Komentarz usunięty przez autora
Prawica oznacza tradycjonalizm i konserwatyzm, a lewica aprobowanie postępu.
Choć ogólnie to IMHO i tak lepszy jest podział dwuosiowy.
Komentarz usunięty przez moderatora
ah czyli mam do czynienia z kucem jak widzę xD
Mała poprawka: nie pobożna, tylko zdewociała. Z pobożnością to oni nie mają nic wspólnego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Brawo, mam nadzieję, że ból d--y tych katoszurów jeszcze wzrośnie. Te mendy zatruwają w tym kraju życie wszystkim co normalniejszym ludziom (-‸ლ)