Wpis z mikrobloga

Fundacja Kai Godek ma ból d--y o billboardy "Kochajcie mnie, mamo i tato". Twierdzi, że są one manipulacją, bo rodzic dziecka homoseksualnego musi zareagować na zło jakim jest w ich opinii homoseksualizm tego dziecka, a jego reakcją musi być niezaakceptowani tego homoseksualizmu w ich dziecku i próba zmiany tego stanu rzeczy:

Nieakceptacja dziejącego się zła to pierwszy stopień do zmiany sytuacji, do poradzenia sobie z problemem

https://www.zycierodzina.pl/akcja-kochajcie-mnie-mamo-i-tato-manipulacja-srodowisk-lgbt/, mirror

#bekazprawakow #bekazkatoli #lgbt #godek #neuropa #fundacjazycieirodzina
R187 - Fundacja Kai Godek ma ból d--y o billboardy "Kochajcie mnie, mamo i tato". Twi...

źródło: comment_1618390703a1M0QUsf21ofelO3mNS3Vw.jpg

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

dzieci to własność rodziców tj. mamy, taty i Ojca w niebie i tylko w trójkę mogą podejmowac decyzje. A zdanie tego trzeciego o sodomii znamy

@Kjedne: Czyli co polskie katole wybierają sobie ze starego testamentu co im pasuje a co im nie pasuje? xD
  • Odpowiedz
A co robić jeśli tego stanu rzeczy się nie da zmienić?

@Flypho: Katechizm Kościoła Katolickiego przyjdzie Ci z odpowiedzią:

Osoby te są wezwane do wypełniania woli Bożej w swoim życiu i - jeśli są chrześcijanami - do złączenia z ofiarą krzyża Pana trudności, jakie mogą napotykać z powodu swojej kondycji.

Osoby homoseksualne są wezwane do czystości. Dzięki cnotom panowania nad sobą, które uczą wolności wewnętrznej, niekiedy dzięki wsparciu bezinteresownej przyjaźni,
  • Odpowiedz
@Hepburn: Twierdzisz, że na polskiej scenie politycznej nie ma tradycjonalistów i konserwatystów? Jeśli tak, to skąd to stwierdzenie?
Prawica oznacza tradycjonalizm i konserwatyzm, a lewica aprobowanie postępu.
Choć ogólnie to IMHO i tak lepszy jest podział dwuosiowy.
  • Odpowiedz
@Hepburn:

Taki "PiS" to ordynarna lewica tyle, że pobożna.

Mała poprawka: nie pobożna, tylko zdewociała. Z pobożnością to oni nie mają nic wspólnego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@R187:
Brawo, mam nadzieję, że ból d--y tych katoszurów jeszcze wzrośnie. Te mendy zatruwają w tym kraju życie wszystkim co normalniejszym ludziom ()
  • Odpowiedz