Aktywne Wpisy
Lewacki ch-j @Grzesiok mnie zablokował. Oni nie chcą rozmawiać tylko lać szambo. Ktoś im za to płaci albo robią to w imię czystego chaosu.
źródło: Screenshot from 2026-07-25 06-53-37
Pobierz
potatowitheyes +86
Wołam plusujących mój poprzedni wpis.
@pan_alternator zwrócił mi uwagę, że takie losowanie książki łamie ustawę antyhazardową. Ja sobie pomyślałem "co za bzdruda", ale wpisałem w chatagtp i on mi potwierdził, że faktycznie takie losowanie jest niezgodne z prawem xD Za chwilę dodam kolejny wpis, w którym nie będzie już losowania a konkurs. Sorry, że się zesralem, ale chcę mieć w miarę spokojny weekend xD
@pan_alternator zwrócił mi uwagę, że takie losowanie książki łamie ustawę antyhazardową. Ja sobie pomyślałem "co za bzdruda", ale wpisałem w chatagtp i on mi potwierdził, że faktycznie takie losowanie jest niezgodne z prawem xD Za chwilę dodam kolejny wpis, w którym nie będzie już losowania a konkurs. Sorry, że się zesralem, ale chcę mieć w miarę spokojny weekend xD

źródło: comment_1618310856TyOGwoQHwcb3CY1eAWIKid.jpg
PobierzOczywiście w opisywanej przez Ciebie sytuacji policjanci prowadzili zgodnie z prawem swoje czynności i mogli z tego miejsca wyprosić ludzi, tak?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Link: https://tvn24.pl/wroclaw/glogow-zatrzymanie-kobiety-podczas-zgromadzenia-nagranie-policji-5066153
Jak najbardziej mogli wyprosić stamtąd ludzi w celu zaprowadzenia porządku i rozgonienia nielegalnego zgromadzenia. Użycie ŚPB było również zasadne, a interwencja Policjanta była wręcz książkowa.
Rozumiem, że jak ktoś Cię wyzywa, narusza Twoja nietykalność i pluje Ci w twarz, to ty mówisz, że deszcz pada i przechodzisz koło tego obojętnie.
@Nanuno: podstawa prawna do tego by uznać zgromadzenie spontaniczne za nielegalne?
Pierwszy link i mamy punkt:
Komentarz usunięty przez moderatora
Pierwszy link i mamy punkt:
@Nanuno: który nie odwołuje praw i wolności obywatelskich.
Ty jesteś chyba policjantem co lubi dla zabawy popałować sobie pijaczka ściągniętego z pod sklepu albo swoją
Ale je ogranicza w znacznym stopniu.
Nie,
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Wkleiłem kasztanie link do artykułu 46, który jest elementem ustawy:
Ustawa o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi
Stan prawny aktualny na
Po drugie wyjaśnienie stanu prawnego masz tutaj:
https://www.facebook.com/lega.artis/posts/1194180334374693
Po trzecie widać jak policjanci prowadzą przed sobą ludzi i ich popychają co z prawem jest niezgodne. Spotkali się ze sprzeciwem obywateli
@Nanuno: każda ustawa musi być zgodna z konstytucją ty świadomy swoich praw i obowiązków obywatelu xD
Dobra idź chłopie trollować gdzie indziej, bo jesteś dzbanem do kwadratu. Oby Policja nie cackała się z takimi betonami umysłowymi jak ty.
Po drugie stan wyjątkowy nie został wprowadzony by legalnie zakazać uczestnictwa w zgromadzeniach, koniec kropka.