Aktywne Wpisy

Karo8665 +17
Ktoś mi powie o co chodzi, bo chyba nie do końca rozumiem?
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu

Pies sąsiadów przedarł się przez siatką i dotkliwie pogryzł mojego psa i żonę. Przyjechała policja, nakazali trzymać psa w kojcu. Żona była na zakaźnym. Mamy wszystkie papiery. Rozmawialiśmy z sąsiadami i ten pies pogryzł kilka innych psów. Mieszaniec amstaffa z pitbulem. Właściciele czysta patologia.
Co możemy z tym zrobić?
#psy #psiarze #policja #prawo
Co możemy z tym zrobić?
#psy #psiarze #policja #prawo

Do NV jest do zatrzęsienia a do F3 jakieś pojedyncze. Cóż za niedoceniona gra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Weapon Mod Kits już mam.
#falloutmod #fallout