Wpis z mikrobloga

@Vanak: bez kitu, już w kordonie maliniakow. Jak by ktoś spytał mojej córki czteroletniej co robi policja to odpowie ze zawsze pomaga. Ja sam już od roku w to nie wierze.
  • Odpowiedz
@DonMartyn: Każdy rozsądny człowiek, nawet 4 letnie dziecko wie, że w milicji nic się nie zmieniło od około 1960, a w 1990 zmieniła się tylko nazwa dla niepoznaki, a ty skapnąłeś się rok temu, że policja nie jest do chronienia naszego bezpieczeństwa.
  • Odpowiedz
@DonMartyn: Ostatnio jakiś młody człowiek zrobił tu wpis, w którym bardzo przeżywał, wręcz doznał traumy, po zetknięciu się z rzeczywistością, gdy policjanci byli dla niego nieco niemili bez powodu ale w sumie nic mu nie zrobili. Zobaczymy, jak będziesz swoją córkę chował w nieświadomości i za kilkanaście lat dalej nic się nie zmieni i też ją coś takiego spotka po raz pierwszy, bo każdego w końcu spotyka.

Patologia to pracuje
  • Odpowiedz
@r4do5: ja dostałem w------l w suce za darmo z 10 lat temu. A dwa lata temu policjant jeździł po osiedlu i szukał mojego psa. Jest pies i policjant. Daj jej Bóg żeby nie trafiła na psa.
  • Odpowiedz