Aktywne Wpisy

Cinex +1005
Urodziła mi się córka z zespołem downa.. będzie miała już niedługo 3 miesiące. Algorytm na YT podpowiada na przemian: podtrzymujące na duchu kazania księży, filmiki odnośnie przewijania opieki i rechabilitacji noworodków, oraz... mixy i najlepsze kawałki zespołu "System of a Down" ...
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen

WielkiNos +793
Wspaniała historia miłości p0lki z Algierczykiem. On ją tak bardzo kocha, że przezwyciężą wszystko.
Bo najważniejsze dla polki, że nie Polak mimo że ci słyną z pracowitości.
#p0lka #przypadkowymurzyn #logikarozowychpaskow #mokebe #zwiazki
Bo najważniejsze dla polki, że nie Polak mimo że ci słyną z pracowitości.
#p0lka #przypadkowymurzyn #logikarozowychpaskow #mokebe #zwiazki
źródło: temp_file8937274562673188493
Pobierz

Fenomenalna gra, z rewelacyjnym klimatem; oprawą audio/video i mechaniką rozgrywki. Żałuję że pierwszy raz Control przeszedłem na paździerzu xone z długimi czasami wczytywań i spadkami klateki. Mysz i klawiatura oraz 60kl/s to jest to, zupełnie inne doznanie tej samej produkcji. Niestety rtx2060 115w nie jest wstanie osiągnąć stabilnych 60kl/s z wszystkimi efektami rt, mimo dlss są spadki do 45kl/s. Dla mnie okazało się że wizualnie ważniejsze od odbić rt są cienie rt, tak samo było w metro exodus po włączeniu oświetlenia rt scena jest znacznie bardziej naturalna.
Skończę Control to wezmę się za Prey bo również był niegrywalny na xboxie, w zasadzie każdy shooter na padzie to jakaś pomyłka, grać się da ale ile się traci z frajdy ten tylko się dowie kto się przesiadł na mysz.