Aktywne Wpisy
cocojambo210 +123
To już tydzień jak nie pije (。◕‿‿◕。)
Castellano +48
afery nowego rządu:
-27 ministrów, a nie jak pis 20,
-Marcin Józefaciuk, zwolennik świeckiego państwa poszedł zapalić żydowskie świeczki w ramach solidarności,
-Hołownia kiedyś coś tam napisał o krzyżu,
-Scheuring-Wielgus mówiła, że na studiach buntowała się przeciw komunistom.
A ja oczekiwałem wałków na 70 milionów złotych, wielkich afer przynajmniej raz w tygodniu i plucia wyborcom w twarz...
#sejm #polityka
-27 ministrów, a nie jak pis 20,
-Marcin Józefaciuk, zwolennik świeckiego państwa poszedł zapalić żydowskie świeczki w ramach solidarności,
-Hołownia kiedyś coś tam napisał o krzyżu,
-Scheuring-Wielgus mówiła, że na studiach buntowała się przeciw komunistom.
A ja oczekiwałem wałków na 70 milionów złotych, wielkich afer przynajmniej raz w tygodniu i plucia wyborcom w twarz...
#sejm #polityka
Jak to jest, że on leży pod stałą obserwacją ponad rok czekając na operację i w końcu okazuje się, że na nią za późno. Nie można było jej zrobić wcześniej? Może ktoś jest w temacie i mógłby mi to wyjaśnić jak to działa?
#nowotwory #rak #szpital
Komentarz usunięty przez autora
1. Nie nazwałem cię łapówkarzem, nie znam cię
2. Nie mam nic przeciwko lekarzom, uczyliscie się na trudnych studiach to zarabiajcie
3. Obraziłem w tym wpisie jedynie wymyślonego boga i NFZ, który jest beznadziejną, upadlającą ludzi instytucją
W którym momencie coś takiego napisałem?
Widzisz jako z ciebie dzban? Masz postawioną tezę i starasz się ją udowodnić
Mówię, że w tym kraju opieka nad chorymi jest bo jest a prywatnie dostanie się najlepsze leczenie od ręki
Czytaj że zrozumieniem
To taka umiejętność którą zwykle się nabywa w szkole podstawowej
Dużo zależy od tego na jakiego lekarza trafisz, ja miałem szczęście być pod opieką takiego, który skontaktował się ze swoim znajomym Profesorem z kliniki uniwersyteckiej i uzgodnił natychmiastowe przyjęcie, mimo tego że normalnie pacjenci czekają na termin pół roku.
@NjeMjetek: Tak jak piszesz. Szukam dzióry w całym bo nie mogę w to uwierzyć że po 35latach pracy
@pokustnik Czyli kogo, profesorów? Niestety bezpartyjni niecelebryci mają małą siłę przebicia
@pokustnik: kogo masz na myśli pisząc o cichych i racjonalnych reformatorach?