Aktywne Wpisy

kaspil +160
W ogóle to jest jakaś abstrakcja, że Amerykanie jak mówią że idą w góry to mają na myśli że wsiadają w pickupa, jadą 3 godziny za miasto, wchodzą do lasu i tak sobie idą cztery dni bez spotykania innego człowieka, po drodze paląc ogniska i śpiąc w namiocie. Do tego jeszcze muszą pamiętać żeby wziąć rewolwer, gaz na niedźwiedzie i patelnię do smażenia jajek, a to wszystko w parku narodowym. #outdoor

PeriodFromVaginax9 +961
#kiedystobylo #wspomnienia #dziecinstwo
Jeśli dostałeś podczas meczu taką dobrze napompowaną i w dodatku mokrą od deszczu gałą w ryj dajesz plus ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli dostałeś podczas meczu taką dobrze napompowaną i w dodatku mokrą od deszczu gałą w ryj dajesz plus ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: old-football-11360618
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@kmiocinio: Naprawdę wierzysz że wcześniej tego nie było i to twór ostatniego pokolenia?
Nic nie dzieje się bez przyczny, spermiarze nie powstali samorzutnie żeby zrobić na złość dobrym mireczkom co chcą szarej myszki tylko.
To tak jakbyś powiedział że komputery istnieją bo młodzież spędza przed nimi więcej czasu.
@eschatoestetyzm: Zależy jak definiujesz spermienie, jak jako płaszczenie się przed kobietami to mogę cię rzucić kamieniem.
Jak jako pajacowanie ogólnie to już nie mogę.
To tak jakbyś powiedział że komputery istnieją bo młodzież spędza przed nimi więcej czasu.<
Co? masz chyba problemy z logika:D
Poza tym jeszcze jeden aspekt wchodzi w gre - porownaj dorastanie w latach 90 z tym dzisiaj. Przepasc. To widac w pracy nawet po mlodych. Miekkie,
Wymień więc jakie według ciebie są powody istnienia spermiarzy, które nie pokrywają się z tym co już napisałem.
-kobiety wciskają kłamstwa
Już sobie wyjaśniliśmy że to na pewno nie jest twór ostatnich czasów.
-Ojcowie mniej czasu spędzają z dziecmi.
Niby tak ale czy kiedyś ojcowie byli zawsze obecni? Zwłaszcza w tych czasach gdy mężczyzni masowo gineli? xD
Ale rozumiem argument, młodzi mężczyzni maja mniejszy kontakt z