Aktywne Wpisy
luigi_pl +137
Robię #rozdajo, bo mogę
Co jest do zdobycia:
(1) dowolna jedna gra ze steama do 350 zł - za pomocą maszyny losującej zostanie wybranych 2 śmieszków plusujących ten wpis (muszą spełnić zasady opisane niżej), być może będzie ich więcej, jeśli gry które wybiorą nie przekroczą budżetu (700 zł)
(2) dowolna jedna gra ze steama do 150 zł - dla tego śmieszka, który zostawi komentarz/mema/paste/cokolwiek innego, co mnie rozbawi do łez
Zasady
Co jest do zdobycia:
(1) dowolna jedna gra ze steama do 350 zł - za pomocą maszyny losującej zostanie wybranych 2 śmieszków plusujących ten wpis (muszą spełnić zasady opisane niżej), być może będzie ich więcej, jeśli gry które wybiorą nie przekroczą budżetu (700 zł)
(2) dowolna jedna gra ze steama do 150 zł - dla tego śmieszka, który zostawi komentarz/mema/paste/cokolwiek innego, co mnie rozbawi do łez
Zasady
Mirki, to je dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°) Witaminka z tiktoka dostała incydentu kałowego z powodu okropnie mizoginistycznego komentarza pod filmem z Poznania na sadolu. Jak brzmiała jego treść? Uwaga:
"Co za przegryw. Żadna kobieta nie jest czegoś takiego warta"
Kumacie to? Laska bóldupi bo jej ego nie może przetrawić tego, że nie jest warta samobójstwa rozszerzonego pośrodku miasta XDDDDD
#blackpill #poznan #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #p0lka #tiktok
"Co za przegryw. Żadna kobieta nie jest czegoś takiego warta"
Kumacie to? Laska bóldupi bo jej ego nie może przetrawić tego, że nie jest warta samobójstwa rozszerzonego pośrodku miasta XDDDDD
#blackpill #poznan #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #p0lka #tiktok
Na wschód od zachodu
Pobudka o 5:30. Szybkie śniadanko i pakowanie rowerów. Chwile po 7 meldujemy się z @metaxy koło dworca w Dębicy. Uzupełnienie zapasu drożdżówek w lokalnym sklepie i ruszamy w drogę w całkiem przyjemnej temperaturze (+10). Jedziemy na północny wschód, ja zbieram gminy a @metaxy #kwadraty. Szybko robi się ciepło i od około 9 jedziemy na krótko. W lesie w miejscowości Bombówka łapię gumę. Szybka zmiana i lecimy dalej gruzem przez lasy.
W Gwoźdzcu dołączają do nas @FriPuc i @zukikiziu. Lecimy dalej gadając o pierdołach podziwiając lokalne obiekty architektury i krajobrazy. Po około 200km zaczynają się górki i moje umieranko - efekt zbyt długiej zimy. Ale jakoś swoim tempem udaje się na nie wturlać. Ustalamy, ze mamy jeszcze spory zapas czasowy do pociągu więc w Przemyślu skorzystamy z usług wybitnej restauracji McDonald's. Ta myśl powoduje przypływ nowych mocy na podjazdach.
Na zjeździe po ulicy Paderewskiego z prawej wyjeżdża mi samochód zmuszając do gwałtownego hamowania w celu uniknięcia kolizji. Po dogonieniu kierowczyni na światłach zostałem poinformowany podczas krótkiej dyskusji, że to ja stanowię zagrożenie dla tej pani nie trzymając odpowiedniego dystansu za jej samochodem oraz wmawiam jej wymuszenie pierwszeństwa. (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Po kolacji w McD jedziemy na dworzec PKP. Chłopaki wysiadają w Rzeszowie a my dalej do Dębicy. Pakowanko rowerów w samochód i o 22 jesteśmy w domu
Total tiles: 10684 (+196)
Max cluster: 1957
Max square: 27x27
Gminy: 856 (+17)
#rowerowyrownik #kwadraty #rower
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
@Cymerek: Ja to już nawet przestaję się kopać z debilami, podjeżdżać i tłumaczyć, że stanowią zagrożenie w ruchu. Moje gadanie wleci do gościa jednym uchem, a drugim zaraz wyleci, bo w głowie nie ma takiej
Doganiać ich, zwracać im uwagę nie ma sensu, bo trafi się jeszcze na jakiegoś agresywnego jełopa
@Cymerek Wiem, że takie zabawy mogą być uciążliwe, ale kamerkę można zamontować przy sterach i włączać jak się na drogi wyjeżdża, chociaż nieraz na madki z gówniakami w lasach też się przydaje. Zostaje tylko podmieniać baterię, albo podpiąć pod powerbanka ;)
To często jesteś gościem na komendzie? ;)
Komentarz usunięty przez autora
@guru8: wołałbym rzadziej, ale kilka razy w roku się zdarza. Nie chce mi się bawić w kamerki na szosie
Myśle ze to będzie ten sezon w którymś ktoś wreszcie wysiądzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Hipodups: @rachuneksumienia: Ja bym się jednak wolał nie zniżać do poziomu bydła, ograniczam się jedynie do pukania po łbie i wolę unikać konfrontacji z takimi imbecylami, nigdy nie wiadomo kiedy im się leki od psychiatry skończyły. W najgorszym wypadku wyrwiesz chwasta,
Zwrócenie uwagi zracjonalizuje, na wyzwiska zareaguje wyzwiskami, krzyk wyśmieje, mandat zapłaci i się będzie śmiać, jak wezwiesz do sądu i źle trafisz to jeszcze ciebie puści z torbami...
Ale daj komuś w mordę to zapamięta do końca życia. Niestety, taka moja smutna
@rachuneksumienia: Tylko, że strach nie oznacza szacunku. Użycie przemocy to argument ostateczny, mówiący że nie masz już innych argumentów, czyli w rzeczywistości pokazuje Twoją słabość. Pamiętaj, że nawet zwykłe popchnięcie może skończyć się śmiercią, a zwykłe siły stawia Ciebie w pozycji agresora. Wtedy to "ofiara" będzie w pełni przekonana, że racja stoi po jego stronie. To nie jest tak, że nie popieram całkowicie
@noerror: było, było, tylko końcóweczkę mieliśmy pagórkowatą.