Aktywne Wpisy
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo
Teuvo +39
nikt się do tego produktu nie przyznaje ale podobno jest to ambrozja wyprodukowana przez browar głubczyce a browar głubczyce to miejsce w którym chyba nie uświadczy się niczego innego prócz tanich sikaczy
jedyne p--o z ich aktualnego portfolio które kojarzę to special - o ile w ogóle jest to to samo p--o o którym myślę bo w moich wspomnieniach to p--o wcale nie miało 7,2% a nazwę pisało się przez "j" (?) 🤔
browar
Dam wam protip.Jeśli chcecie zabaczyć jak wygląda związek z śliczną dziewczyną to idźcie na dziwki.Mówie serio, wydajcie hajs, weźcie koniecznie na 2 godziny taką którą możecie zaliczyć parę razy pod rząd i zobaczycie że za każdym kolejnym razem gdy w niej skończycie ona nie jest już wtedy dla was niesamowicie piękna, jest atrakcyjna ale taka no "zwyczajna" i w związkach jest tak samo.Na początku ruchacie się jak króliki a potem w 99% prypadkach przyzwyczajasz się i s-x jest tym samym co masturbacja.Musisz spuścić z krzyża itd.
Ale hurr...durr... nie dali mi nigdy związku z dziewczyną.Prawda jest taka że jeśli minimalnie dbacie o siebie to macie szanse u tych no ... średnio atrakcyjnych.Możesz się z taką pospotykać, spędzić czas, poprzytulać i zobaczyć jak to będzie xD. Ale hurr....durr... tutaj nie czuje tego pożądania.Po 2-3 miesiącach z najpiękniejszą dziewczyną też go nie będzie gwaranuje.Zostanie tylko przyzwyczajeie i dobranie się pod względem charakteru. Idź na dziwki , zwiąż się nawet na chwile z tą brzydką, zobacz czy to gra warta świeczki bo na końcu okaże się że jednak jesteś rozczarowany.
Teraz tak na poważnie.Zastanów się ile znasz pięknych kobiet które zmieniają facetów jak rękawiczki.Dużo? A zastanawiało cię dlaczego? Bo bardzo często okazuje się ze po krótkiej chwili to jest nie to i.. Ludzie się rozchodzą.Przecież tu co chwile afera że jakaś śliczna dziewczyna jest z kimś znanym a przed nim miała 50 partnerów.Wiesz dlaczego? Bo jak już ją poprzedni wystarczająco razy wyruchali, zaczęli bardziej uwagę zwracać na charakter a nie wygląd to s---------i.Tak samo z ślicznymi samotnymi matkami na portalach randkowych.Myślisz że dla ślicznej dziewczyny z dzieciakiem 2 letnim to problem znaleźć faceta? xD Dam ci protip ona nie jest samotna ze względu na dziecko tylko że nikt nie umie z nią wytrzymać
#przegryw #depresja #zwiazki #tinder #badoo #zalesie #twfnogf
Komentarz usunięty przez autora
-> 168cm, brzydki ryj, zakola, - No faktycznie przez to nie masz szans u nikogo xD
->bieda - To kombinuj mieszkasz w kraju w którym każdy to robi
->depresja, nerwica Psychiatra i leki...
I zaczyna się festiwal przegrywów. bo ucho odstaje, bo ma fałdkę, bo coś tam XD. Goście co cycka na oczy nie widzieli, a czepiają się dosłownie każdego szczegółu. A bo to źle z oczu patrzy, a bo widać po minie, że suka (jak to ocenić
@Plecakowicz: No tak średnio ci wyszło Mirek.
@Krejziismylife: Jeszcze lepsi są ci, którzy takie wpisy i komentarze przeplatają z pluciem na "p0lki", pisaniem, że wszystkie kobiety są puszczalskie, głupie, bezwartościowe itp. xD
Każdy przegryw chce r----ć tylko modelki, chodzi mu tylko wyłącznie o s--s, nigdy nie zagadał do jakiejkolwiek dziewczyny, oczywiście one same do niego czasami zagadują ale on w takich sytuacjach zawsze się wstydzi i ucieka.
Nigdy nie chodzi o jego aparycję, która mimo najszczerszych chęci poprawienia jej sprawia, że nawet te kobiety o wątpliwej urodzie nie traktują go jako potencjalnego partnera. Każdy przecież jest kowalem własnego losu, genetyka nie
Im chodzi o to, że nie ruchają. Ich nie boli, że kobiety dają na prawo i lewo. Ale ich boli, że w okresie takim jak ten, powszechnej antykoncepcji i właściwie łatwego ruchania - oni i tak nie potrafią.
Więc właściwie są źli na to, że gdyby żyli w średniowieczu to by byli za głupi
@Krejziismylife: Mi chyba każdy kogo poznałam powiedział