Aktywne Wpisy
dexter-morgan +80
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +7
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
Bycie Polskim prawakiem patriotą mieszkającym na zachodzie Europy
To musi być efekt jakiegoś poważnego uszkodzenia organu, który u zdrowych ludzi odpowiada za myślenie. Nie akceptujesz gejów, lewactwa, wysokich podatków, Żydów, Muzułmanów i politycznej poprawności? Mam pomysł - przeprowadź się do UK, Niemiec, Szwecji czy innej Holandii. Tam co prawda wszystko to jest, ale twój gadzi umysł słysząc słowo "pieniądze" chowa husarkie skrzydła do kieszeni spodni marki Bomber i skupia się na przeliczaniu profitów.
Wielu takich jest na tym portalu, często "prominentnych" konserw, radośnie spamujących internet dla Korwinów, Bosaków i innych wybryków politycznej natury. Rano do pracy u Helmuta za Euro, potem do Rajiesha do sklepu po piwko, kebsa od Ahmeda i do domku, w sąsiedztwie Muzułmanów, eimgrantów z całej Europy i tej miłej pary gejów z mopsem co zawsze good morning mówią. Kąkuter odpalon. www.wypok.peel. O. Znowu jakiś durny lewak pisze że LGBT powinni mieć równe prawa, albo coś o prawie do aborcji. Bezmyślne tęczowe trolle. W Polsce będzie normalność, nie damy jej zniszczyć podatkami i Unią Europejską. O kurde, Helmut dzwoni, znowu na zakładzie światło zostawiłem włączone. Ja, ja, very sorry mister. Me good, work hard.
#bekazprawakow #neuropa #4konserwy
@patykiem_pisane: W neuropie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Jednolici są tylko w sprawach progresywizmu, postępu społecznego i swobody osobistej.
Komentarz usunięty przez moderatora
Tylko zgorzkniałe, nienawistne komentarze, wymyślanie sobie wrogów i robienie z siebie idioty w internecie.
Patrząc na to panie op, to jesteś jak druga strona monety dla tej patologii , którą opisujesz - takie same zachowanie tylko inne grupy są nienawidzone ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@VrubeL: tak działa wolny rynek, kto chce, ten 'żebra'.
Komentarz usunięty przez moderatora
Normalni, liberalni mieszkańcy Stambułu czy Ankary są przez takich skazywani na kolejne lata korupcji w sosie bogoojczyźnianym. Zresztą podobnie do nas