Wpis z mikrobloga

@cin123654: też jakoś zawsze wolałem pc, granie na padzie było dla mnie dziwne. Jakoś nie czułem takiej kontroli nad tym co robię jak z klawiaturą i myszą...
Tylko, że skoro CP został wydany na daną generację konsol i reklamowany jako działający poprawnie, to użytkownicy ich mają pełne prawo do niezadowolenia jeśli tak nie jest.
@PonuryKosiarz: W CP gram mysz + klawiatura postacią, a jazda autem pad --- idealne połączenie

Jestem zdania że to coś nie powinno wyjść na konsole z 2013 roku, trzeba określić pewną granicę kiedy trzeba się odciąć od starych maszyn
@cin123654: Oglądałem to z godzinkę temu. Wiesz jest takie powiedzenie jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Dla przykładu mam całkiem jeszcze niezłego peceta z 32 giga ramu i grafiką ciągnącą 45-50 fps na wysokich ustawieniach ale mimo wszystko wolę grać w CP na konsoli bo dla mnie komputer jest bardziej do pracy a niżeli do zabawy. Nie zmienia to faktu że po paczu plejka
@Nihas: Gdzieś oglądałem jak się tworzy gry - przygotowujesz graficznie pozycję tak mocno jak tylko potrafisz, a później dostosowujesz ją do poziomu mocy sprzętu aktualnie dostępnego.

Zauważ jak wyglądają dema filmy CP - widać że to silnik gry, ale poziom detali jest tak duży że każdy PC by się zesrał
@Lazarus2077: Zauważ jedno konsole od 2 generacji technologicznie są kilka lat za PC, to co pojawia się w PS5 na PC masz już kilka lat.... nie widzę siebie jakbym miał kupić PS5 - technologicznie cofam się parę lat... bo to już w PC było
Tak patrzę co za błąd na PS wywala grę i sobie googluje a tu nagle

Gry, w których pojawia się CE-34878-0
Występowanie problemu najczęściej występuje w grach:

Wiedźmin,
Uncharted 4,
Fifa
Battlefield,
Tom Clancy's The Division,
2K,
Watch Dogs 2,
Dragon Age.

Więc to nie pojedynczy przypadek