Aktywne Wpisy
maku_21 +17
Czy są tu mirki które kompletnie nie znają się na naprawach auta i wszystko oddają do roboty mechanikom czy tylko ja jestem jakiś dziwny. Kompletnie się nie znam na motoryzacji pod względem napraw. Lubię samochody i ogólnie motoryzację ale nie znam się na takim grzebaniu przy furze. Niektórzy mi mówią że jeżdżenie z każdą najmniejszą p------ą do mechanika to głupota a ja po prostu wolę zapłacić ale mieć pewność że wszystko jest
Pytanie do osób które wzięły kredyt w większym mieśćie na 600+ tysięcy. Nie boicie się że stracicie pracę i szybko tak dobrze płatnej nie dostaniecie? Myślę że ktoś kto bierze tak wysoki kredyt to nie pracuję za minimalną. Co więcej nawet taka poduszka na pół roku może nie wystarczyć.
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
#ateizm #wielkanoc #swieconka #lewica #neuropa #4konserwy #antykapitalizm
@tumulekl: Aha, niezbyt cie to obchodzi, znaczy że nie wiesz co na to powiedzieć xD
W takim razie dlaczego wielki czwartek, mega piątek i giga sobotą są dniami w które musimy iść do pracy? ( ͡°
@Gaku745: ale co miałbym ci odpowiedzieć?
przykro mi to mówić, ale chyba masz dosyć niski iloraz inteligencji, że nie widzisz różnicy między opisywaniem rzeczywistości, a postulowaniem
@tumulekl: No widzisz, ale nie jest.
@Gaku745: najwyższa pora na zmiany
@Gaku745: kiedy mnie szczerze nie obchodzi co robi "większość". Mam ci skłamać i dywagować nad czymś pozbawionym moim zdaniem istotności?
@tumulekl: Powodzenia, mam nadzieję że wiesz, co się dzieje z nieudanymi puczystami, a i piękną laurkę zrobisz swoim katolickim braciom w wierze, na pewno będą zadowoleni że teraz będzie im łatwiej zachęcić do siebie wiernych i że tak naprawdę są religią pokoju, a nie przemocy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gaku745: lewak który nie zna nawet słów międzynarodówki
ahahahaahahahah
Ustosunkuj się do reszty, mądralo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widzisz, to było właśnie zdanie deklaratywne na temat tego, jak chciałbym żeby świat wyglądał.
Moje pisanie o świętach narodowych było od początku do końca zawsze deskryptywne, bo z oczywistych powodów
@Gaku745: żałosne próby wybrnięcia z koziego rogu. Zabrakło ci inteligencji by w dynamicznej rozmowie zrozumieć nieco bardziej skomplikowane zabiegi stylistyczne, które dla osób rozumiejących ideowy kontekst rozmowy, wydają się oczywiste. Jesteś tak żenujący, iż odkrywcze wydają ci się jakieś absolutne truizmy o pochodzeniu świąt, genezie dni wolnych, konstytucji państwa itp. i prawiąc je zgrywasz inteligenta.
Pozostaje mi tylko się uśmiechnąć.
@tumulekl: Poniższy fragment. To jest wypisz-wymaluj o tobie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)