@sin89: @gorzka: a buuuu! Ja musialam do Bydgoszczy wrócić na weekend z niezbyt miłych powodów :( Niedobrze, niedobrze. Bawcie się dobrze i dajcie mi znać następnym razem. Jak to się dzieje, że za każdym razem, jak się picie robi w Poznaniu, to ja jestem w bdg? Bardzo mi się to nie podoba :D
@kromkas: @BQP: @robert83: wiem, trochę za późno się skapnęłam że trzeba napisać do spamlisty, bo na same tagi poznań i wykopparty to nikt nie reaguje... ale nic to, następnym razem na pewno ktoś inny (FurtaS?) zorganizuje i na bank da znać wcześniej. Ja tez będę o tym już pamiętać...
@gorzka: @kromkas: @nedira: @BQP: @Elfik32: @robert83: @sin89: @eternalmarcos: Jakoś tak za 2 tygodnie będzie PGA więc pewnie w sobotę po odwiedzinach na targach się spotkamy, ale o tym napiszę jeszcze jakoś tak za tydzień.
@BQP: @Czarny_Nindza: @Elfik32: @falkor81: @gorzka: @gvs: @John112: @kromkas: @LadyG: @maciejkiner: @me_arab: @mimol: @nedira: @OperatorHydrolokator: @Pozeracz_Troli: @robert83: @wicikumoza: @ludzik: @jestemRoman: @lisekchz: @Madeline92: @gosuvart: @shadowsof2
Komentarz usunięty przez autora
następnym razem dajcie wcześniej info:)