Wpis z mikrobloga

mordą, był biedny albo cichy czyli przez rzeczy na które nie miał w ogóle wpływu

@Jackdanielov: plus jeszcze jak jesteś wątłej postury to bedzissz gnębiony jako leszcze na strzała i ten, który na wf ma najgrosze wyniki. W moim patogimanzjum wiejskim z dziewczyn to standardowo gnebione były grube, kujonice plus te z biednych rodzin (chyba, ze była ładna to wtedy nie)
Jak dziewczyna ma #!$%@? z tym że jej dokuczają w szkole to zazwyczaj przyczyna tkwi w tym że jest gruba.

Tak

Kobieta zawsze ma sowich obrońców po męskiej stronie którzy i tak będą chcieli jej zaimponować

Bzdury.W internecie może i tak,ale nie przypominam sobie żeby ktoś za czasów szkolnych stawał w obronie grubych dziewczyn.

Co do chłopaków,u mnie pamiętam że dokuczali tylko "konfidentom".Jak ktoś naskarżył że palą fajki w kiblu,że będą sie
@Jackdanielov: Bzdury piszesz. Dziewczyna może być równie dobrze dręczona za okulary, brak markowych ciuchów, dobre oceny, małe piersi. Mnie dręczyli w podstawówce, bo byłam najmłodsza w klasie, tylko dlatego. Była też dziewczyna gnębiona za to, że wyjeżdżała do sanatoriów i nie było jej często w szkole. Pomijam już fakt, że mniej urodziwe dziewczyny, nawet jeśli nie dręczone, to są przez wszystkich kompletnie olewane. Nikt z nimi nie rozmawia, nikt się z