Aktywne Wpisy

Zepsutetagi +28
źródło: temp_file3420756527053372755
Pobierz
hardymane9 +1
Siemano, znajdzie się wśród nas dobry samarytanin który mi zrobi małą pożyczkę prywatną na 10 dni? Na sztywno oczywiście rzucę więcej tak się dogadamy żeby było dobrze, bez problemu spisać umowę można czy whatever. Mam ultra losową sytuacje jestem poza krajem, gotówka w Polsce a to co miałem ze sobą poszło wszystko w stripie jakimś chujem XD realtalk, piszcie priv 🙏🏼🤠

źródło: comment_1617153977bO8FgofUvx1MwS7d6ltEq6.jpg
Pobierzźródło: comment_1617185353xZIey82p3mznmElxN2D3Ut.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@TantnisKrzyzowiaczek: to jest proste, tylko ludzie to debile.
źródło: comment_1617185487a85Auaug0Yyoxkb45pITzr.jpg
PobierzNo pewnie, że ponoszą konsekwencje i odpowiedzialność za swój stan. I koniec końców to od nich tylko zależy, czy chcą to zmienić, czy nie. Mogą mieć najlepszych specjalistów, dietetyków, psychologów i trenerów, a jak nie będą chcieli, to i tak szlag to wszystko trafi. Ale nie zgadzam się, że należy im dokładać, tylko traktować z szacunkiem. Od traktowania z szacunkiem
@TantnisKrzyzowiaczek: spoko, zabezpieczasz się na przyszłość, bo przecież wiadomo, że Polka tyje po ślubie.
Umiesz rozmawiać merytorycznie, czyli tylko gimnazjalne pyskówki są twoją mocną stroną?
Te ruchy body positive to chyba kojarzę, to jest związane z tym, że grubi ludzie sobie zdjęcia na
@SpasticInk: O, innymi słowy gra artylerią w #wot ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ewa ogólnie ma problem z kompulsywnym jedzeniem. Dla nie wtajemniczonych, to zaburzenie odżywiania.
Jak niektórzy ludzie uzależniają się od papierosów lub alkoholu to od jedzenia też można.
No i tak samo nie można społecznie pozwalać na pijaństwo, palenie w piecu gównolitem, palenie papierosów. Ja jak mam z
źródło: comment_1617188248gjGg1qQkbYejihetxInPU6.jpg
Pobierz