@syn_kolezanki_twojej_starej 14 odcinków i 5 odcinków specjalnych, 2 odcinki nie wyemitowane i 2 filmy pełnometrażowe. Ostatni odcinek specjalny był wyemitowany w 2015.
@Aidzpan: "na swoje czasy"... Czy po prostu (jak chyba wszyscy) patrzysz na niego przez różowe okulary nostalgii? Przecież tam każdy jeden gag to: Fasola jest w _lokacja. Fasola zachowuje się jak debil i robi miny, wprawiając innych w zażenowanie i zdziwienie. Zmień lokacja_, powtórz. To już taki skażony "humorem" Attkinsona Blackadder był lepszy, głównie dzięki temu, że byli tam utalentowani ludzie typu Fry czy Laurie, którzy nawet
@TheBedThatEats: chciałem jedynie zaznaczyć, że to co jest uznawane za śmieszne zmienia się. Wydaje mi się, że można dojść do takiego wniosku z okularami czy bez.
I właśnie cała rzecz Attkinsona polega właśnie na "robieniu min". Duża część jego komedii na tym polega i zostało to docenione. Ale czy to trafia akurat do Ciebie to inna sprawa
skażony "humorem" Attkinsona Blackadder był lepszy, głównie dzięki temu, że byli tam utalentowani ludzie typu Fry czy Laurie, którzy nawet z gówna byli w stanie jakie tam bat ukręcić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@TheBedThatEats: Blackadder był lepszy głównie dzięki świetnej satyrze na historię i jej postaci. Humor Atkinsona był i jest na bardzo wysokim poziomie, Jaś Fasola to akurat nie jest najlepsze co tworzył.
@Twoja__Pani: matko, jaki to jest bezbek, to już klepiący łysego po łysej pale, ganiający półnagie panienki Benny Hill był lepszy, bo chociaż jakoś tam starali się ten ogrywany w kółko dowcip urozmaicić kostiumami czy osadzeniem tego w różnych epokach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Twoja__Pani: A ja właśnie zauważyłem już jako dziecko, że coś te scenki się zaczynają powtarzać... Nad czym ubolewałem, bo szybko udało mi się poznać całą sagę i jak później leciało w TV, to było takie: aha, to już znam.
Ostatni odcinek specjalny był wyemitowany w 2015.
Fasola jest w _lokacja. Fasola zachowuje się jak debil i robi miny, wprawiając innych w zażenowanie i zdziwienie. Zmień lokacja_, powtórz. To już taki skażony "humorem" Attkinsona Blackadder był lepszy, głównie dzięki temu, że byli tam utalentowani ludzie typu Fry czy Laurie, którzy nawet
I właśnie cała rzecz Attkinsona polega właśnie na "robieniu min". Duża część jego komedii na tym polega i zostało to docenione. Ale czy to trafia akurat do Ciebie to inna sprawa
@TheBedThatEats: Blackadder był lepszy głównie dzięki świetnej satyrze na historię i jej postaci. Humor Atkinsona był i jest na bardzo wysokim poziomie, Jaś Fasola to akurat nie jest najlepsze co tworzył.
@L3gion: w tam, prędzej mem z "pan maruda" lub "tAk, a cIEbIe tO cO NiBY śMIEszY??" jakby to miało jakiekolwiek znaczenie ( ͡º ͜ʖ͡º)