T.....i
T.....i
Ale jaja
948
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
KevinMalone
220
eragonn14
@syn_kolezanki_twojej_starej 14 odcinków i 5 odcinków specjalnych, 2 odcinki nie wyemitowane i 2 filmy pełnometrażowe.
Ostatni odcinek specjalny był wyemitowany w 2015.
131
kaay
kaay
@Twoja__Pani: co xD
25
T.....s
T.....s
@Aidzpan: "na swoje czasy"... Czy po prostu (jak chyba wszyscy) patrzysz na niego przez różowe okulary nostalgii? Przecież tam każdy jeden gag to:
Fasola jest w _lokacja. Fasola zachowuje się jak debil i robi miny, wprawiając innych w zażenowanie i zdziwienie. Zmień lokacja_, powtórz. To już taki skażony "humorem" Attkinsona Blackadder był lepszy, głównie dzięki temu, że byli tam utalentowani ludzie typu Fry czy Laurie, którzy nawet
16
Kosmox30
@Twoja__Pani: wydawało się tak, bo w jednym odcinku było parę skeczy i każdy był jak osobny odcinek
8
Aidzpan
Aidzpan
@TheBedThatEats: humor trochę zdążył wyewoluować. Jak na swoje czasy to było dobre
7
Aidzpan
Aidzpan
@TheBedThatEats: chciałem jedynie zaznaczyć, że to co jest uznawane za śmieszne zmienia się. Wydaje mi się, że można dojść do takiego wniosku z okularami czy bez.

I właśnie cała rzecz Attkinsona polega właśnie na "robieniu min". Duża część jego komedii na tym polega i zostało to docenione. Ale czy to trafia akurat do Ciebie to inna sprawa
7
knur3000
skażony "humorem" Attkinsona Blackadder był lepszy, głównie dzięki temu, że byli tam utalentowani ludzie typu Fry czy Laurie, którzy nawet z gówna byli w stanie jakie tam bat ukręcić ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@TheBedThatEats: Blackadder był lepszy głównie dzięki świetnej satyrze na historię i jej postaci. Humor Atkinsona był i jest na bardzo wysokim poziomie, Jaś Fasola to akurat nie jest najlepsze co tworzył.
7
T.....s
T.....s
@Twoja__Pani: matko, jaki to jest bezbek, to już klepiący łysego po łysej pale, ganiający półnagie panienki Benny Hill był lepszy, bo chociaż jakoś tam starali się ten ogrywany w kółko dowcip urozmaicić kostiumami czy osadzeniem tego w różnych epokach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
5
BojowyKucyk
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
5
KevinMalone
@BojowyKucyk: Cooo XD
3
a.....t
a.....t
2
BojowyKucyk
@Twoja__Pani: Ja myślałem, że Janosik miał z 4-5 sezonów

2
s.....j
s.....j
@kaay: 14, ostatni to był zlepek poprzednich.@Twoja__Pani:
1
L3gion
@TheBedThatEats: Zjedzą cię ale masz rację. Wykopki bardzo nie lubią gdy krytykuje się rzeczy z ich dzieciństwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
enten
enten
@Twoja__Pani: A ja właśnie zauważyłem już jako dziecko, że coś te scenki się zaczynają powtarzać... Nad czym ubolewałem, bo szybko udało mi się poznać całą sagę i jak później leciało w TV, to było takie: aha, to już znam.
1
nazgulek
@Twoja__Pani: To samo miałam z Wojną Domową. Myślałam, że było nie wiadomo ile odcinków, a tu też tylko 15 xD
1
Aidzpan
Aidzpan
1
SmakoszKotow
@syn_kolezanki_twojej_starej: zlepek usuniętych scen*
0
T.....s
T.....s
Zjedzą cię

@L3gion: w tam, prędzej mem z "pan maruda" lub "tAk, a cIEbIe tO cO NiBY śMIEszY??" jakby to miało jakiekolwiek znaczenie ( ͡º ͜ʖ͡º)
0