Aktywne Wpisy
pijmleko +7
#powstaniewarszawskie #niemcy #ukraina
Dlaczego w sumie nie pałamy do Niemców taką samą niewieścią jak do Ukraińców?
Dlaczego w sumie nie pałamy do Niemców taką samą niewieścią jak do Ukraińców?
Durisil +121
Rozwala mnie ten KULT #!$%@? w tym kraju, a szczególnie to co widzę na wsi.
Przykłady?
Codziennie sąsiad kosi trawę, a jest już tak krótka, że ryje kosiarką w samym piachu.
Mój stary każe przenosić cegły czy blachę z miejsca na miejsce, żeby tylko coś robić.
Dużo ludzi tu jest starych, na emeryturach, a i tak łażą, stukają czymś, robią bezsensowne rzeczy, żeby tylko robić.
Eh, ale to już tak wgrane w
Przykłady?
Codziennie sąsiad kosi trawę, a jest już tak krótka, że ryje kosiarką w samym piachu.
Mój stary każe przenosić cegły czy blachę z miejsca na miejsce, żeby tylko coś robić.
Dużo ludzi tu jest starych, na emeryturach, a i tak łażą, stukają czymś, robią bezsensowne rzeczy, żeby tylko robić.
Eh, ale to już tak wgrane w
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
To świetnie!
Tymczasem kobiety piszą pierwsze do samców wysokiej jakości i walczą o ich atencję!
#przegryw #tinder #blackpill #blackpillraw ##!$%@? #logikaniebieskichpaskow #klaudiusz #podrywajzwykopem #incel #bekazpodludzi
@prze-prze-przegralem: Jak jesteś przystojny to tak
@Blackpill_RAW: Podobny mam cel w swoim działaniu, oszczędza to wiele kompromitacji oraz niszczenia i tak już niskiej samooceny.
Przymusowo dozowałbym czarne pigułki.
@Ostry_Sens: Taki p0lkowy żart, żeby nie dać po sobie poznać, że jest napalona na chadziego buzdygana.
Komentarz usunięty przez moderatora
Próbuje mu wbić do tej głowy, że wygląd jest najważniejszy ale spożył za dużo niebieskich kapsułek i coś #!$%@? o charakterze.
Komentarz usunięty przez autora
Ale po co się bawić w jakieś "otwieracze". Robicie błąd, bo w ogóle pisanie do laski jako pierwszy to oznaka uległości, czego one nienawidzą. Kobiety na tinderze są przecież tak napalone, że same wypisują, wystarczy chwilę poczekać. Ja wyglądam raczej przeciętnie a dostaje setki wiadomości dziennie.