Wpis z mikrobloga

Widzę że na ps jest promka na fallouta 4 więc pytanie do was. Polecacie ? Dodam , że nigdy nie grałem w żadną część. +/- ile trwa gra ? Można chodzić w każde zakamarki i czy jest co zwiedzać ? #fallout

Polecasz?

• Tak 72.7% (24)
  • Nie 27.3% (9)

Oddanych głosów: 33

• 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Exenex: Nie no i tak podziw bo to pierwsza gra w jaka gram na ps4 gdzie sa normalnie mody to i tak plusik. I chodź tak bardzo gra wyzywana od najgorszych to dla mnie bardzo na plusik jeszcze zakupilem 76 na promce ale to jak przejde i wymecze do konca 4 ( ͡° ͜ʖ ͡°) i wybacz że pisałem jak do chłopa xd
  • Odpowiedz
gra wyzywana od najgorszych to dla mnie bardzo na plusik

@BezczelnyHusarz: Bo to bardzo dobra gra, ale słaby fallout i stąd ten cały hejt. To samo dotyczy F76, choć zaliczył bardzo słaby start, to już jest zdecydowanie lepiej

wybacz że pisałem jak do chłopa xd

luz, nawet nie zauważyłam xd
  • Odpowiedz
@BezczelnyHusarz: Wygląda to trochę inaczej, bo w F76 budujesz raczej swoją bazę wypadową. Budowa odbywa się na wybranym przez Ciebie ograniczonym terenie, ale jest na tyle spory, że da się już stworzyć coś fajnego. Dawno nie grałam w F76, więc może coś zostało dodane lub ulepszone, ale wydaje mi się ta baza nie pełni funkcji takiej jak sanktuarium
  • Odpowiedz