Widzę że na ps jest promka na fallouta 4 więc pytanie do was. Polecacie ? Dodam , że nigdy nie grałem w żadną część. +/- ile trwa gra ? Można chodzić w każde zakamarki i czy jest co zwiedzać ? #fallout
@BezczelnyHusarz: Można wejść w prawie każdy zakamarek i jest dużo zwiedzania. Po pewnym czasie eksploracja staje się powtarzalna, ale przez 120 godzin mi to nie przeszkadzało. Fallout 4 jest dobry na start - dzięki F4 odkryłam starsze odsłony i swoją ulubioną serię gier. Jeśli chcesz coś bardziej ambitnego, to polecam F:NV
@Exenex: Nudzi mnie już cold war bo wszystko w tym sezonie wbiłem wiec szybkie gry odchodzą na bok a Valhalla zrobiona prawie cała i szukam czegoś na długie godziny żeby nie tylko misje robić , ale tez jakies poboczne coś pochodzić i zabijac oczywiście
@BezczelnyHusarz: Samo budowanie snajpera z VATS i ulepszanie broni zajęło mi coś koło 60 poziomów. F4 potrafi trzymać przy ekranie odczuwalnym progresem. W grze jest trochę słabych elementów jak generyczne zadania dla frakcji i archaiczny silnik, ale cała reszta jest ok. Dodatek Far Harbor jest zdecydowanie lepszy od podstawki. Wreszcie czuć, że gra się w grę RPG, a nie sandboxa
@BezczelnyHusarz jak dla mnie gierka świetna, eksploracji jest całkiem sporo, fabuła jest dosyć fajna (jedynie opcje dialogowe bethesda tutaj skopała całkowicie), główny wątek + misję poboczne to myślę że powyżej 40+h na spokojnie. Ogólnie dosyć sporo osób hejtuje fallouty od bethesdy bo "to nie jest prawdziwy fallout" ale skoro nie grałeś w oryginalne fallouty ani w NV to myślę że się nie zawiedziesz.
@BezczelnyHusarz: Jak nie grałeś w żadnego Fallouta przed nim to bier i się nie zastanawiaj, miło spędzisz czas. Fallout 4 to trochę taka Andromeda - spoko gierka, można wsiąknąć, ale słaby przedstawiciel marki.
@Exenex: zapytam z ciekawości o ten dodatek o ktorym wspomniałeś , że jest lepszy od podstawki. Co on daje ? Tylko nowa lokalizacja czy coś wiecej i ile daje wiecej godzin gry ?
@BezczelnyHusarz: W FH jest nowa lokalizacja i cały wątek główny, dodano też jakieś zadania poboczne i sporo nowych broni. Są dostępne 3 frakcje, które zrobiono dużo lepiej niż w podstawce. Nasze wybory mają realne znaczenie i dzięki temu dużo fajniej się odgrywa postać. Nawet dialogi wyglądają jakoś lepiej niż w podstawce, więc ogólnie można powiedzieć, że F4 zyskało sporo na rolplejowaniu. Nie pamiętam już ile daje godzin gry, ale coś
@Exenex: A jest możliwość budowy własnych robotów ? Czy jakis dodatek tez dodaje wiecej elementów do budowani ? Bo te osady kozak tylko mało rzeczy do budowy
@BezczelnyHusarz: Dodatek Automatron dodaje budowę robotów i nową linię zadań. Odpowiadająca za to mechanika wydaje się dość rozbudowana, ale prawie się w to nie bawiłam, więc nie wiem. Był jeszcze dodatek, w którym można budować i rozwijać swoją kryptę
@Exenex: Jakis dodatek jest ale tylko ktypte pod ziemia a mi chodzi o osady które dochodza do mnie. Staram sie im cos fajnego budowac ale mało tego a fajna opcja
Polecasz?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Taki odmóżdżający