Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 215
Mi się te Wasze chady nie podobają...

Zdjęcie bez koszulki z kaloryferem? Od razu w lewo!

Tymczasem 2 dni po założeniu konta chada...
93 pary
99+ polubień
6 dziewczyn napisało pierwszych

Ten wynik bije na głowę moje fake konto normika 5,5/10.

Do wszystkich bluepillersów.!

Widzicie różnicę? Jeden mądrala nawet stwierdził, że Adrian z mojego projektu jest 9/10. Hahahahahha O naiwny!
9/10 to może być co najwyżej dla swojej babci, i to pod warunkiem, że będzie mocno wstawiona.

Liczy się to, czy niespokrewnione kobiety w wieku produkcyjnym uważają Cię za atrakcyjnego.

TAKA JEST RÓŻNICA POMIĘDZY NORMIKIEM A CHADEM:

Nauczcie się głupcy, że posiadanie wszystkich zębów, kończyn, nie bycie ulanym, i wzrostu 180 cm to NIE WYSTARCZY, ŻEBY BYĆ ATRAKCYJNYM. Możesz być co najwyżej akceptowalnym dla jakiejś małej części kobiet.

Czy kobiety wychodzą z inicjatywą do Ciebie? Zagadują? Puszczają oczka?

Alee.... Ale.... Aleee...... Przecież kobiety ogólnie nie robią takich rzeczy bo się wstydzą i są nieśmiałe...

Nie mój drogi! One nie uważają Cię za fizycznie atrakcyjnego.

Każdy z Was kto tak jak ja ma znajomego chada i był z nim na mieście, w klubie etc. widział na własne oczy jak kobiety non stop proszą o papierosa, zawsze "niby przypadkiem" znajdują pretekst by znaleźć się w pobliżu takich mężczyzn.
Nawet ja sam kilka razy w życiu doświadczyłem tego. Jeżeli się podobasz to dostaniesz informacje o tym, że się podobasz.

Jeżeli natomiast jesteś dla kobiet niewidzialny dopóki sam do nich nie podejdziesz to znaczy, że jesteś równie przystojny co rozrzutnik z gnojem.

#przegryw #tinder #blackpill #blackpillraw #logikarozowychpaskow ##!$%@? #niebieskiepaski #podrywajzwykopem #pua #itsover
B.....W - >Mi się te Wasze chady nie podobają...
Zdjęcie bez koszulki z kaloryferem? ...

źródło: comment_1616675050sWbAw8bZXLlxdvSc84V9gv.jpg

Pobierz
  • 183
  • Odpowiedz
170 cm jest aseksualne dla 99%kobiet

Nawet z ryjem lachowskiego

175 cm to juz inna bajka 180 to juz wogole

Lochy widza roznice doslownie w tych 5 cm wtf xdd

@
  • Odpowiedz
- portale randkowe - jestem zbyt brzydki na to by mieć jakiekolwiek sukcesy w takich miejscach, niestety tu pierwsze wrażenie to wygląd, zdjęcie. Nie da się tego obejść w żaden sposób, żeby doszło do interakcji potrzebna jest dobra morda a ja takiej nie mam, nawet średniej nie mam, mam tylko swoją, paskudną. Bez wyglądu to nawet nie mam szansy na to by z jakąś różową porozmawiać więc ten sposób odpada

@01ab: Warto korzystac z nich nie mając zdjęcia. Ja tak robie. Tez jestem brzydki. O tym cały czas mówie wyzej. Zawsze wartoo szukac sposobu. Na luzie, bez presji.

relacje w prawdziwym życiu, poza internetem - jestem introertykiem, typem melancholijnym, spokojnym; to w połączeniu z nieatrakcyjnym wyglądem sprawia że nie mam żadnej szansy zainteresować różowej. Nawet jeżeli jakaś kobieta zaakceptuje mój wygląd to i tak szybko dobije się od mojego charakteru, nie jestem ciekawy, nie mam niesamowitych historii do opowiadania, raczej jestem dobrym słuchaczem niż dobrym mówcą. Kiedyś próbowałem się na siłę "przestawić" na bycie dynamicznym ale mnie to męczyło, nie czułem się z tym dobrze. Wolę spokój i ciszę, wolę książkę od imprezy, film od upojenia
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: Co w tym odkrywczego że na tinderze są same pustaki wiesz że faceci na tinder w większości też szukają partnera seksualnego a nie żony? Wy dalej się zachwycacie NA TINDER BABY KIERUJĄ SIĘ WYGLĄDEM to nie znaczy że wszystkie takie są chociaż przyznaje w 60% baby to szmaty ale na tinder masz same dziwki więc to żadne odkrycie że chad ma 99+ par XD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@go_getter_mirek: Akurat wiele kobiet na tinderze szuka partnera. I nawet chadów zlewają jak proponuje ONS.

Tak ciężko Ci zrozumieć, że WSZYSTKIE kobiety czy to na tinderze czy w bibliotece czy to na męża czy jednorazowe ruchanie chcą tylko i wyłącznie ATRAKCYJNYCH mężczyzn??? Czy za głupi jesteś?
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: Agresywnie mireczku agresywnie natomiast chyba nie rozumiesz co pisze ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jasne że baby chcą atrakcyjnego faceta natomiast wygląd to nie priorytet w doborze partnera. W związku muszą być zaspokojone potrzeby związane z charakterem partnera jak i pociągiem seksualnym. Te potrzeby muszą być spełnione jeżeli relacja ma być udana. Jasne że kobiety nie chcą niskiego niezadbanego manleta z trądzikiem tak samo wy nie
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: ok, zapoznałem się z projektem beata, ciekawe wnioski po tym nasuwają. Więc do pełni szczęścia brakuje tylko projektu z ulaną lochą 1 lub 2 na 10, ale mogę się założyć, że wyniki były niedużo niższe jak przy projekcie beata. Niestety nie ma się tu co dziwić mentalności bab. Podziękować należy spermiarzom i technologii.
  • Odpowiedz
ak nie masz co robić to dawaj mów do większości że jesteś uzależniony od grania.
Ja już parę razy słyszałem jaka to jest dziecinada że ktoś w wieku powyżej 20+ gra w gry codziennie "ty masz pracować a nie grać w gierki" xD
Jestem ciekawy jak reagują na chada gejmera
  • Odpowiedz
Porównywanie wszystkich bab do szmat które na widok chada mają kisiel w majtach to serio komizm i wychodzi tu nieradzenie sobie z emocjami i odrzuceniem...

@go_getter_mirek: Niestety, ale rzeczywistość jest brutalna. Skoro facet przy odpowiednim wyglądzie może być skazany nawet za gwałt na dziecku, a różowa - mając mega kisiel w majtkach - jest w stanie mu to wybaczyć i powiedzieć, że każdy zasługuje na drugą szansę to jak to
  • Odpowiedz
@AssRock: Nie mówie że rózowe są rajskimi istotami. Są szmaty które zwracają uwagę tylko na wygląd co pisałem wcześniej (pisałem nawet że większość jest szmatami) ale wy mówicie ze wszystkie takie są. To mi przeszkadza bo jest to bzdura.
  • Odpowiedz