Aktywne Wpisy
Co sądzicie o takiej skodzinie? Szwagier mówi, żeby wziąć jednak Karoka bo większy, ale mnie się wydaje że to starsza konstrukcja.
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Tymczasem 2 dni po założeniu konta chada...
93 pary
99+ polubień
6 dziewczyn napisało pierwszych
Ten wynik bije na głowę moje fake konto normika 5,5/10.
Do wszystkich bluepillersów.!
Widzicie różnicę? Jeden mądrala nawet stwierdził, że Adrian z mojego projektu jest 9/10. Hahahahahha O naiwny!
9/10 to może być co najwyżej dla swojej babci, i to pod warunkiem, że będzie mocno wstawiona.
Liczy się to, czy niespokrewnione kobiety w wieku produkcyjnym uważają Cię za atrakcyjnego.
TAKA JEST RÓŻNICA POMIĘDZY NORMIKIEM A CHADEM:
Nauczcie się głupcy, że posiadanie wszystkich zębów, kończyn, nie bycie ulanym, i wzrostu 180 cm to NIE WYSTARCZY, ŻEBY BYĆ ATRAKCYJNYM. Możesz być co najwyżej akceptowalnym dla jakiejś małej części kobiet.
Czy kobiety wychodzą z inicjatywą do Ciebie? Zagadują? Puszczają oczka?
Nie mój drogi! One nie uważają Cię za fizycznie atrakcyjnego.
Każdy z Was kto tak jak ja ma znajomego chada i był z nim na mieście, w klubie etc. widział na własne oczy jak kobiety non stop proszą o papierosa, zawsze "niby przypadkiem" znajdują pretekst by znaleźć się w pobliżu takich mężczyzn.
Nawet ja sam kilka razy w życiu doświadczyłem tego. Jeżeli się podobasz to dostaniesz informacje o tym, że się podobasz.
Jeżeli natomiast jesteś dla kobiet niewidzialny dopóki sam do nich nie podejdziesz to znaczy, że jesteś równie przystojny co rozrzutnik z gnojem.
#przegryw #tinder #blackpill #blackpillraw #logikarozowychpaskow ##!$%@? #niebieskiepaski #podrywajzwykopem #pua #itsover
@
Troche #!$%@?
@01ab: Warto korzystac z nich nie mając zdjęcia. Ja tak robie. Tez jestem brzydki. O tym cały czas mówie wyzej. Zawsze wartoo szukac sposobu. Na luzie, bez presji.
Komentarz usunięty przez autora
Tak ciężko Ci zrozumieć, że WSZYSTKIE kobiety czy to na tinderze czy w bibliotece czy to na męża czy jednorazowe ruchanie chcą tylko i wyłącznie ATRAKCYJNYCH mężczyzn??? Czy za głupi jesteś?
Ja już parę razy słyszałem jaka to jest dziecinada że ktoś w wieku powyżej 20+ gra w gry codziennie "ty masz pracować a nie grać w gierki" xD
Jestem ciekawy jak reagują na chada gejmera
@go_getter_mirek: Niestety, ale rzeczywistość jest brutalna. Skoro facet przy odpowiednim wyglądzie może być skazany nawet za gwałt na dziecku, a różowa - mając mega kisiel w majtkach - jest w stanie mu to wybaczyć i powiedzieć, że każdy zasługuje na drugą szansę to jak to