Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 215
Mi się te Wasze chady nie podobają...

Zdjęcie bez koszulki z kaloryferem? Od razu w lewo!

Tymczasem 2 dni po założeniu konta chada...
93 pary
99+ polubień
6 dziewczyn napisało pierwszych

Ten wynik bije na głowę moje fake konto normika 5,5/10.

Do wszystkich bluepillersów.!

Widzicie różnicę? Jeden mądrala nawet stwierdził, że Adrian z mojego projektu jest 9/10. Hahahahahha O naiwny!
9/10 to może być co najwyżej dla swojej babci, i to pod warunkiem, że będzie mocno wstawiona.

Liczy się to, czy niespokrewnione kobiety w wieku produkcyjnym uważają Cię za atrakcyjnego.

TAKA JEST RÓŻNICA POMIĘDZY NORMIKIEM A CHADEM:

Nauczcie się głupcy, że posiadanie wszystkich zębów, kończyn, nie bycie ulanym, i wzrostu 180 cm to NIE WYSTARCZY, ŻEBY BYĆ ATRAKCYJNYM. Możesz być co najwyżej akceptowalnym dla jakiejś małej części kobiet.

Czy kobiety wychodzą z inicjatywą do Ciebie? Zagadują? Puszczają oczka?

Alee.... Ale.... Aleee...... Przecież kobiety ogólnie nie robią takich rzeczy bo się wstydzą i są nieśmiałe...

Nie mój drogi! One nie uważają Cię za fizycznie atrakcyjnego.

Każdy z Was kto tak jak ja ma znajomego chada i był z nim na mieście, w klubie etc. widział na własne oczy jak kobiety non stop proszą o papierosa, zawsze "niby przypadkiem" znajdują pretekst by znaleźć się w pobliżu takich mężczyzn.
Nawet ja sam kilka razy w życiu doświadczyłem tego. Jeżeli się podobasz to dostaniesz informacje o tym, że się podobasz.

Jeżeli natomiast jesteś dla kobiet niewidzialny dopóki sam do nich nie podejdziesz to znaczy, że jesteś równie przystojny co rozrzutnik z gnojem.

#przegryw #tinder #blackpill #blackpillraw #logikarozowychpaskow ##!$%@? #niebieskiepaski #podrywajzwykopem #pua #itsover
B.....W - >Mi się te Wasze chady nie podobają...
Zdjęcie bez koszulki z kaloryferem? ...

źródło: comment_1616675050sWbAw8bZXLlxdvSc84V9gv.jpg

Pobierz
  • 183
  • Odpowiedz
@ExitMan: nie po prostu mam to w dupie, za dużo życia zajęło mi przejmowanie się tym co inni o mnie myślą. Poprawa matury potem, najlepsze studia informatyczne w pl, #!$%@? by coś osiągnąć itd
  • Odpowiedz
nie po prostu mam to w dupie, za dużo życia zajęło mi przejmowanie się tym co inni o mnie myślą. Poprawa matury potem, najlepsze studia informatyczne w pl, #!$%@? by coś osiągnąć itd

@tullion: Jeśli jesteś w IT, to gratuluję, bo niektóre branżę mają podejście do człowieka jakby był ich własnością.
  • Odpowiedz
@ExitMan: nie no mordo wiesz, jak ja nie jestem obiektywnie nawet 2/10, to to już nie ma żadnej możliwości ucieczki, a jak bym miał jeszcze wozić żarcie po 10 godzin dziennie, żeby zarobić jakieś 3k to chyba #!$%@?ąłbym sobie w łeb
  • Odpowiedz
nie no mordo wiesz, jak ja nie jestem obiektywnie nawet 2/10, to to już nie ma żadnej możliwości ucieczki, a jak bym miał jeszcze wozić żarcie po 10 godzin dziennie, żeby zarobić jakieś 3k to chyba #!$%@?ąłbym sobie w łeb

@tullion: No to przynajmniej nie jesteś przegrywem finansowym, a takich osób "its over" spotkałem dzięki mojej pracy wiele. Wiesz, niby niektórzy pracują w biurze, ale wypłaty mają co najwyżej 3k przy
  • Odpowiedz
@ExitMan: pewnie jest tak jak mówisz, ja jestem z dużego miasta, nie no podałem przykład tego żarcia bo sam tak robiłem. Kilka lat temu sam nie widziałem perspektyw w swoim życiu. Np. jak widzę ten screen z tindera a potem przypominam sobie swoje 6 polubień przez miesiac, to teraz mi się tylko śmiać chce, #!$%@? z nimi, ktoś nie pozwolił nam być szczęśliwym w związkach, ale możemy być szczęśliwi inaczej, tego
  • Odpowiedz
pewnie jest tak jak mówisz, ja jestem z dużego miasta, nie no podałem przykład tego żarcia bo sam tak robiłem.

@tullion: Właśnie tej perspektywy mniejszych miast oraz prowincji brakuje mi we wpisach i eksperymentach @Blackpill_RAW gdzie osoby w stolicy, czyli najbogatszym miejscu w kraju będą wypadać o wiele lepiej od tych żyjących w małych miastach, nawet wojewódzkich.

Pieniądze szczęścia nie dają, ale bez nich za wiele nie osiągniesz w życiu, rodząc
  • Odpowiedz
@ExitMan: czy miałem dobry start to nie wiem, rodzice od małego mnie upaśli, że pod koniec podstawówki ważyłem prawie 90kg a w połowie średniej ponad 115 przy wzroście 174, nie mam zęba, a połowę dziurawych, nigdy nie miałem znajomych.
Gimnazjum ledwo zdawałem, i rodzice chcieli wysłać mnie do zawodówki, potem zacząłem się uczyć i jakoś dostałem się do w miare nie najgorszej średniej, mature zdałem słabo, 2 lata temu zacząłem się
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: jeżeli bóg istnieje to miał mnie w swojej opiece, że akurat jak wszedłem pierwszy raz na wykop (1.5 roku temu) to znalazłem twoje posty. Ciężki blackpill spowodował nieodwracalne zmiany na psychice i pozwolił mi przestać przejmować się różowymi i zająć się karierą i rozwijaniem siebie

@tullion: Robisz to źle, karierą i rozwojem to zajmują się chady. W #blackpill chodzi o to, żeby odrzucić karierę i rozwój, a poświęcić swoje
  • Odpowiedz
@szary_obcy: nie, w redpilu chodzi o to żeby robić karierę z nadzieją że może jakaś p0lka z przebiegiem 500kkm usiądzie ci na benku, a w blackpillu chodzi o to żeby porzucić jakąkolwiek nadzieję na kobiety i robić wszystko dla siebie
  • Odpowiedz
nie, w redpilu chodzi o to żeby robić karierę z nadzieją że może jakaś p0lka z przebiegiem 500kkm usiądzie ci na benku, a w blackpillu chodzi o to żeby porzucić jakąkolwiek nadzieję na kobiety i robić wszystko dla siebie

@tullion: Jeśli robisz karierę i rozwijasz się po to żeby znaleźć kobietę to jesteś beta cuckiem, jeśli robisz to dla siebie to jesteś samcem alfa i kobiety same do ciebie przyjdą.
  • Odpowiedz
@szary_obcy: nie przyjdą, chyba że z przebiegiem passata b5 1.9tdi i 2 kolorowymi bombelkami. No chyba, że może przed rozpoczęciem kariery masz jakieś predyspozycje. Jeżeli jesteś 0-4/10 to its over, przynajmniej na karnet na divy cie będzie stać
  • Odpowiedz
@Oknonapodworze Nie-chady nie mają tyle par i pulubień.To jest jedna z zasad blackpilla która obowiązuje tak samo jak fakt grawitacji na ziemii.Tylko ptaki mogą latać tak samo jak tylko chady mogą boltzować kobiety na tinderze/badoo( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tullion: Przyjdą, jeśli faktycznie się rozwiniesz. Kobiety wymagają tylko kilku rzeczy:

- kariery, pasji (żebyś nie siedział na garnuszku mamusi)
- ogarnięcia życiowego (żebyś nie żył w brudzie, w kiepskim zdrowiu)
- odwagi, integralności i szczerości (żebyś mówił to co na prawdę myślisz, a nie ściemniał bo chcesz się komuś przypodobać albo boisz się być szczery)
  • Odpowiedz
czy miałem dobry start to nie wiem, rodzice od małego mnie upaśli, że pod koniec podstawówki ważyłem prawie 90kg a w połowie średniej ponad 115 przy wzroście 174, nie mam zęba, a połowę dziurawych, nigdy nie miałem znajomych.

Gimnazjum ledwo zdawałem, i rodzice chcieli wysłać mnie do zawodówki, potem zacząłem się uczyć i jakoś dostałem się do w miare nie najgorszej średniej, mature zdałem słabo, 2 lata temu zacząłem się uczyć samemu
  • Odpowiedz
@ExitMan: mam całą klawiaturę już zrobioną, bardziej chodziło mi o to że połowę zębów mam naprawianych i most, mimo że nie miałem przez wiele lat. Nigdy nie robilem nic dla pieniędzy, robię to co sprawia mi radość, czuję że jedyny raz w życiu się realizuję
  • Odpowiedz