Aktywne Wpisy
pieknylowca +411
Dzień matki u inwestorów #frajerzyzmlm
g0blacK +487
Ciekawe czy gdzieś tam w środku mają świadomość tej #!$%@? w jakiej są. Czy siedząc w hotelu, albo robiąc 50 zdjęć jakiejś przystawki za 7euro i będąc 16 w kolejce do zrobienia sobie zdjęć w wypożyczonym samochodzie, przychodzi refleksja? Czy oni sobie nawzajem są w stanie spojrzeć w twarz? Czy zdają sobie sprawę jakimi odpadami społecznymi są, którzy poświęcili często najbliższe znajomości i pieniądze rodziny, żeby świadomie robić z siebie debila w
Tymczasem 2 dni po założeniu konta chada...
93 pary
99+ polubień
6 dziewczyn napisało pierwszych
Ten wynik bije na głowę moje fake konto normika 5,5/10.
Do wszystkich bluepillersów.!
Widzicie różnicę? Jeden mądrala nawet stwierdził, że Adrian z mojego projektu jest 9/10. Hahahahahha O naiwny!
9/10 to może być co najwyżej dla swojej babci, i to pod warunkiem, że będzie mocno wstawiona.
Liczy się to, czy niespokrewnione kobiety w wieku produkcyjnym uważają Cię za atrakcyjnego.
TAKA JEST RÓŻNICA POMIĘDZY NORMIKIEM A CHADEM:
Nauczcie się głupcy, że posiadanie wszystkich zębów, kończyn, nie bycie ulanym, i wzrostu 180 cm to NIE WYSTARCZY, ŻEBY BYĆ ATRAKCYJNYM. Możesz być co najwyżej akceptowalnym dla jakiejś małej części kobiet.
Czy kobiety wychodzą z inicjatywą do Ciebie? Zagadują? Puszczają oczka?
Nie mój drogi! One nie uważają Cię za fizycznie atrakcyjnego.
Każdy z Was kto tak jak ja ma znajomego chada i był z nim na mieście, w klubie etc. widział na własne oczy jak kobiety non stop proszą o papierosa, zawsze "niby przypadkiem" znajdują pretekst by znaleźć się w pobliżu takich mężczyzn.
Nawet ja sam kilka razy w życiu doświadczyłem tego. Jeżeli się podobasz to dostaniesz informacje o tym, że się podobasz.
Jeżeli natomiast jesteś dla kobiet niewidzialny dopóki sam do nich nie podejdziesz to znaczy, że jesteś równie przystojny co rozrzutnik z gnojem.
#przegryw #tinder #blackpill #blackpillraw #logikarozowychpaskow ##!$%@? #niebieskiepaski #podrywajzwykopem #pua #itsover
@tullion: Jeśli jesteś w IT, to gratuluję, bo niektóre branżę mają podejście do człowieka jakby był ich własnością.
@tullion: No to przynajmniej nie jesteś przegrywem finansowym, a takich osób "its over" spotkałem dzięki mojej pracy wiele. Wiesz, niby niektórzy pracują w biurze, ale wypłaty mają co najwyżej 3k przy
@Blackpill_RAW: #chad wykryty
@tullion: #taktrzebazyc
@tullion: Właśnie tej perspektywy mniejszych miast oraz prowincji brakuje mi we wpisach i eksperymentach @Blackpill_RAW gdzie osoby w stolicy, czyli najbogatszym miejscu w kraju będą wypadać o wiele lepiej od tych żyjących w małych miastach, nawet wojewódzkich.
Pieniądze szczęścia nie dają, ale bez nich za wiele nie osiągniesz w życiu, rodząc
Gimnazjum ledwo zdawałem, i rodzice chcieli wysłać mnie do zawodówki, potem zacząłem się uczyć i jakoś dostałem się do w miare nie najgorszej średniej, mature zdałem słabo, 2 lata temu zacząłem się
Przecież to oczywiste że na portalach randkowych kupuje się wzrokiem.
O co więc to halo?
@tullion: Robisz to źle, karierą i rozwojem to zajmują się chady. W #blackpill chodzi o to, żeby odrzucić karierę i rozwój, a poświęcić swoje
@tullion: Jeśli robisz karierę i rozwijasz się po to żeby znaleźć kobietę to jesteś beta cuckiem, jeśli robisz to dla siebie to jesteś samcem alfa i kobiety same do ciebie przyjdą.
- kariery, pasji (żebyś nie siedział na garnuszku mamusi)
- ogarnięcia życiowego (żebyś nie żył w brudzie, w kiepskim zdrowiu)
- odwagi, integralności i szczerości (żebyś mówił to co na prawdę myślisz, a nie ściemniał bo chcesz się komuś przypodobać albo boisz się być szczery)
Komentarz usunięty przez autora